Mor un motorista en un accident a l’Eixample : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident a l’Eixample

03/01/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Un home de 40 anys que conduïa una motocicleta ha mort aquest matí en un accident de trànsit al carrer d’Aragó, en la confluència amb el carrer Roger de Llúria. L’accident ha tingut lloc cap a les 11.20 hores quan han col·lidit la motocicleta i una furgoneta, per causes que es desconeixen.
Els serveis d’emergències mèdiques han intentat reanimar el motorista al lloc dels fets, sense èxit. Fins al lloc dels fets s’han traslladat efectius de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, que s’ha fet càrrec de la investigació dels fets, dotacions dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques. També s’ha activat el servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre la família de la víctima.
El consistori lamenta la mort del motorista, trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.
Aquesta és la primera víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any.




Paraules clau

accident/ Eixample/ trànsit/