David Escudé presenta el major pressupost destinat al programa d’ajuts i subvencions a famílies i entitats per fomentar la pràctica esportiva : Servei de Premsa

David Escudé presenta el major pressupost destinat al programa d’ajuts i subvencions a famílies i entitats per fomentar la pràctica esportiva

11/01/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Dimecres 12 de gener, a les 12.00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el regidor d’Esports, David Escudé, presenta el programa d’ajudes i subvencions que l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports (IBE), destinarà a fomentar la pràctica esportiva al llarg del 2022.

Enguany Barcelona destinarà al major pressupost de la seva història a fomentar l’accés a l’esport per a tothom a través del programa d’ajuts i beques per activitats esportives extraescolars i de les subvencions a entitats. Aquesta important aportació econòmica respon a la voluntat de l’Institut Barcelona Esports de fer assequible per a tothom la pràctica esportiva, donat que l’esport i l’activitat física està demostrat que són eines fonamentals a l’hora de transmetre valors positius i, sovint, la millor manera de cohesionar el teixit d’una societat.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

ajust/ esports/ pràctica esportiva/