L’alcaldessa assisteix a la inauguració del centre pioner en aprofitament alimentari de Mercabarna, el Foodback : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix a la inauguració del centre pioner en aprofitament alimentari de Mercabarna, el Foodback

30/03/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 31 de març, a les 11.00 hores (Mercabarna), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assisteix a la inauguració del Foodback de Mercabarna, un centre pioner d’aprofitament alimentari. L’acte comptarà amb la presència de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín; el president del Banc dels Aliments de Barcelona, Lluís Fatjó-Vilas, la directora de Relacions Institucionals amb Entitats Socials de la Fundació “La Caixa”, Joana Prats; el director de Planificació i Estratègia de Mercasa, Agustín García-Cabo; i els altres representants de totes les entitats que col·laboren en el projecte.

Prèviament, a les 9:45 hores, els mitjans gràfics que ho desitgin podran veure el Foodback en funcionament i gravar recursos abans de la inauguració.

NOTA: per arribar al Foodback cal entrar per l’accés “Manual” dels peatges d’accés a Mercabarna i seguir les indicacions del peatgista.





Paraules clau

Foodback/ mercabarna/