L’Ajuntament de Barcelona finalitza la col·locació de la nova gespa i la reforma del camp de futbol del Carmel : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona finalitza la col·locació de la nova gespa i la reforma del camp de futbol del Carmel

03/04/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Avui es duu a terme l’acte de celebració de la col·locació de nova gespa i la reforma del camp de futbol del Carmel (C. Can Xirot, 8), coincidint amb la jornada de presentació dels equips de futbol base de la Cultural Deportiva Carmelo.

Les obres han consistit en la substitució de la gespa artificial del camp, que s’havia col·locat originalment el 2007. Es tracta d’una superfície de 4.762 m2 amb un ús intensiu degut als entrenaments i competicions de l’escola de futbol que l’omple totes les tardes i els camps de setmana.

En el marc del Pla de Barris, també s’ha dut a terme la renovació de l’edifici de vestidors amb una reforma interior de l’espai, amb la substitució i millora dels acabats interiors, l’eliminació de les infiltracions que provocaven humitats i la correcció en la distribució, permetent que cada grup tingui un espai de dutxes i serveis individuals. També s’ha aïllat tèrmicament la coberta, s’ha fet un arranjament de l’entorn més immediat, s’ha construït una nova marquesina i s’ha adequat la instal·lació de baixa tensió.  A banda, s’ha adequat la graderia i s’ha pavimentat l’espai exterior més immediat a l’edifici.





Paraules clau

Carmel/ esport/ fútbol/ pla de barros. Carmel/