Joan Ramon Riera participa en la jornada ‘Migracions d’ahir, construint Barcelona’ : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa en la jornada ‘Migracions d’ahir, construint Barcelona’

22/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 23 de febrer, a les 16.25 hores, a l’Auditori del Centre Cívic Tomasa Cuevas- Les Corts (c. Dolors Masferrer i Bosch, 33-35) el Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera; participa en la jornada ‘Migracions d’ahir, construint Barcelona’, una trobada per debatre i reflexionar sobre l’impacte de les diferents onades migratòries del segle XX d’arreu de l’Estat espanyol a Barcelona, en la configuració i construcció de la ciutat.

La jornada consta de dues taules de debat, la primera d’elles, a les 16.45 hores, posarà el focus en el teixit associatiu vinculat a les Cases i Centres Regionals establertes a Barcelona, amb representants del Centro Galego, Casa Múrcia, Casa Ceuta i FECARECAT (Federación de Casas Regionales de Cataluña). A la segona, a les 17.30 hores, intervindran persones nascudes fora de Barcelona que han desenvolupat la seva vida professional a la ciutat.

Per tancar la jornada, l’expresident de la Generalitat, José Montilla; i l’activista veïnal, Custòdia Moreno,  conversaran sobre la temàtica de la jornada

Durant la celebració de la mateixa es podrà visitar l’exposició que sota el mateix títol, “Migracions d’ahir, construint Barcelona”, proposa un itinerari per reconèixer la tasca i aportació de les Cases i Centres Regionals, les Federacions i de persones vinculades amb les diferents cases i centres a la ciutat.

Programa de la jornada ‘Migracions d’ahir, construint Barcelona’





Paraules clau

migracions/