Conferència inaugural de les Jornades Internacionals Superilla Barcelona : Servei de Premsa

Conferència inaugural de les Jornades Internacionals Superilla Barcelona

21/03/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 22 de març, a les 18.00 hores (Fundació Antoni Tàpies, Aragó 255), tindrà lloc la conferència inaugural de les Jornades Internacionals Superilla Barcelona. Jannette Sadik-Khan, una de les veus més reconeguda mundialment en l’àmbit de l’urbanisme i les polítiques de mobilitat i transport, serà l’encarrega d’obrir la cimera de ciutats, amb una conferència que serà presentada per Oriol Nel·lo, geògraf especialitzat en estudis urbans i ordenació del territori. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz.

Jannett Sadiq-Khan va liderar, entre 2007 i 2013, el moment de major transformació de l’espai públic de la ciutat de Nova York. Podeu consultar aquí la seva biografia.

 

Ciutats que volen avançar conjuntament

Del 22 al 25 de març, se celebren les Jornades Internacionals Superilla Barcelona, un esdeveniment que pretén ser un punt de trobada i d’intercanvi amb grans ciutats europees i del món que estan implementant polítiques d’espai públic innovadores i transformacions urbanes similars a les de la capital catalana. Tinents i tinentes d’alcaldia i representants polítics i tècnics de París, Londres, Copenhaguen, Berlín, Milà, Viena, Brussel·les, Amsterdam, Rotterdam, València, Vitoria-Gasteiz, Ghent, Ljubljana i Lodz tindran l’oportunitat de compartir visions i experiències en aquest àmbit. L’objectiu és enfortir els llaços, compartir aprenentatges i assolir compromisos per avançar conjuntament cap a unes ciutats més saludables que posin els veïns i veïnes al centre de les prioritats. En aquest marc, s’organitzaran reunions, taules rodones, workshops, conferències i visites a espais de referència del model de transformació urbana Superilla Barcelona.

Podeu consultar aquí el programa de les Jornades.

 

 





Paraules clau

amsterdam/ barcelona/ Berlín/ Brussel·les/ Copenhaguen/ Ghent/ Jornades Internacionals Superilla Barcelona/ Ljubljana/ Lodz/ londres/ Milà/ parís/ Rotterdam/ Superilla Barcelona/ València/ Viena/ Vitoria-Gasteiz/