Laia Bonet participa a la sessió “Impulsar Barcelona com a capital tecnològica a través del xip europeu”, en el marc del REACT : Servei de Premsa

Laia Bonet participa a la sessió “Impulsar Barcelona com a capital tecnològica a través del xip europeu”, en el marc del REACT

28/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 29 de març, a les 12:00 hores, la tercera tinenta d’alcaldia per Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana i Regidoria de Mobilitat, Laia Bonet, participarà en la sessió “Impulsar Barcelona com a capital tecnològica a través del xip europeu”, en el marc de les terceres jornades econòmiques REACT que estan tenint lloc al Disseny Hub Barcelona (plaça de les Glòries, 37).

A la sessió també intervindran la secretària general del Ministeri de Ciència i Innovació, Teresa Riego; el director del centre d’Innovació de Barcelona de Cisco Systems, Xavier Azemar; el director del Barcelona Supercomputing Center, Mateo Valero; i la investigadora sènior del Barcelona Supercomputing Center, Alba Cervera. La moderadora serà la periodista i directora de comunicació de DigitalES, Elena Arrieta.

Prèviament, a les 10:00 hores, tindrà lloc la sessió “Grans esdeveniments i la projecció internacional de Barcelona” que comptarà amb la participació de la directora de Manifesta, Hedwig Fijen; el director general de l’ISE, Michael Blackman; el CEO de GSMA, John Hoffman; i la vicepresidenta d’America’s Cup Events Barcelona, Aurora Catà. El moderador serà el director adjunt de La Vanguardia, Miquel Molina.





Paraules clau

reAct/