Afectacions a la mobilitat per una fuita d’aigua a l’avinguda Tibidabo : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per una fuita d’aigua a l’avinguda Tibidabo

13/04/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

A partir de demà s’inicien treballs urgents de reparació que afectaran la mobilitat de la cruïlla del passeig de Sant Gervasi amb l’avinguda Tibidabo

A partir de demà, 14 d’abril, s’hauran de dur tasques urgents de reparació d’una fuita d’aigua que s’ha produït a l’avinguda Tibidabo. Els treballs comportaran afectacions a la mobilitat a la cruïlla del passeig de Sant Gervasi amb l’avinguda Tibidabo.

Es preveu les obres per reparar la fuita s’iniciïn demà a primera hora i que tinguin una durada d’una setmana, que es podria allargar en funció de la complexitat de les actuacions.

Els treballs suposaran el tall del sentit pujada (direcció Ronda de Dalt) de l’avinguda Tibidabo des de la seva cruïlla amb el passeig de Sant Gervasi. El sentit baixada es mantindrà sense afectacions (direcció pl. Kennedy).

Els vehicles que vulguin tornar a agafar el sentit pujada de l’avinguda Tibidabo hauran de desviar-se pel passeig de Sant Gervasi, pujar pel carrer del Cister i accedir-hi pel carrers dels Quatre Camins.

També es restringirà a un únic carril de circulació el passeig de Sant Gervasi en sentit Llobregat (direcció pl. Bonanova) i el canvi de sentit que permet girar des de passeig de Sant Gervasi cap al carrer de Balmes també quedarà afectat.

Aquestes actuacions també modificaran la circulació dels autobusos de les línies V13, 123, 196 i 101 (Bus Turístic) que es desviaran pel pg. de Sant Gervasi i el carrer Roman Macaya, i les parades de l’entorn.

Es recomana planificar els desplaçaments amb temps i buscar vies alternatives mentre durin els treballs de reparació.





Paraules clau

Avinguda Tibidabo/ mobilitat/ sant gervasi/ tibidabo/