El Programa Làbora celebra la seva VIII Jornada de Networking : Servei de Premsa

El Programa Làbora celebra la seva VIII Jornada de Networking

09/06/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 12 de juny, a les 9.15 hores (El Born CCM. Plaça Comercial 12) la comissionada en funcions d’Acció Social, Sonia Fuertes; la comissionada en funcions de Promoció d’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat Laboral, Raquel Gil, i la representant de les entitats socials ECAS, FEICAT i Creu Roja, Amparo Porcel, inauguren la VIII Jornada Networking del Programa Làbora.
El Programa Làbora és una iniciativa municipal desenvolupada conjuntament amb FEICAT, ECAS i Creu Roja per fomentar l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral. Durant l’any 2022 es van interessar per participar al Programa Làbora un total de 7.529 persones, d’entre les quals 4.951 van rebre atenció personalitzada. Prop del 70% d’aquestes persones van ser dones, la qual cosa va cristal•litzar amb la contractació d’un total de 958 dones, la majoria de les quals de més de 35 anys.
Important: Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran entrevistar a partir de les 10.45 hores persones participants dels Programa Làbora així com algunes de les empreses que formen part d’aquesta iniciativa públicosocial per a la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat.




Paraules clau

Programa Làbora/