L’alcalde es reuneix amb el president de la Generalitat : Servei de Premsa

L’alcalde es reuneix amb el president de la Generalitat

29/08/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 30 d’agost, a les 16.00 hores (Palau de la Generalitat), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, es reunirà amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès. Aquesta serà la primera reunió entre el president i l’alcalde.

 

 

La trobada es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. En acabar la reunió compareixerà l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, a la sala Torres Garcia. La compareixença es podrà seguir telemàticament a través del web del Servei de Premsa de l’Ajuntament.

Posteriorment, per part del Govern, atendrà als mitjans de comunicació la consellera de Presidència, Laura Vilagrà i Pons.

La compareixença es podrà seguir a través del següent enllaç: https://govern.watchity.com/channel/4f3fba99-9ee4-40b0-bd50-c91a6c9c2d9c

Nota: Per cobrir informativament aquest acte, caldrà disposar del carnet de premsa del Palau de la Generalitat o, bé, el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.





Paraules clau

ajuntament/ generalitat/