L’Eixample comença obres de millores en els Jardins d’Elena Maseras : Servei de Premsa

L’Eixample comença obres de millores en els Jardins d’Elena Maseras

27/09/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

El districte de l’Eixample inicia avui, 27 de setembre els treballs de millora dels jardins d’Elena Maseras, al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Aquestes obres tenen per objecte crear un espai verd més accessible per als veïns i veïnes de l’entorn. Aquesta actuació permetrà corregir els desperfectes que actualment presenten els Jardins causats per l’ús i la falta de reg.

L’actuació consistirà en la millora de l’espai mitjançant la renovació de la vegetació dels parterres. S’enretiraran els de formigó existents i s’incorporaran tres noves jardineres a la zona de sauló. A més, s’incorporarà nova vegetació, amb espècies d’arbust, i es farà la instal·lació d’una nova xarxa de reg automàtic.

L’actuació suposarà la millora dels elements de jardineria, mobiliari, els paviments i el drenatge del parc. Aquesta actuació de millora s’emmarca en el compromís i la voluntat del govern de revitalitzar els interiors d’illa existents i d’impulsar la recuperació de nous espais verds d’estada en interiors d’illes de l’Eixample.

Les obres tenen un cost de 120.000 € i es preveu que durin uns dos mesos i que, per tant, finalitzin al desembre.





Paraules clau

Eixample/ Jardins d'Elena Maseras/