Jordi Valls participa en el XXIII Fòrum ACAVe, la trobada anual del sector de les agències de viatges : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en el XXIII Fòrum ACAVe, la trobada anual del sector de les agències de viatges

02/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 3 d’octubre, a les 14.00h, al recinte Modernista de Sant Pau, el tinent d’Alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció econòmica i Turisme, Jordi Valls, participa en la cloenda del XXIII Fòrum ACAVe, la principal trobada de debat del sector de les agències de viatges a Espanya que cada tardor organitza l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades. A l’acte també hi participa del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent.

La jornada, que tindrà lloc durant tot el matí, compta amb la participació de més de dues-centes agències de viatges i professionals del turisme i s’organitza en diverses taules rodones. En els diferents debats es tractaran les estratègies dels proveïdors turístics i el valor de les agències de viatges en la distribució turística, els reptes que enfronten les agències o el comportaments dels viatgers davant les fluctuacions i canvis econòmics.





Paraules clau

forum Acave/