Raquel Gil participa a la inauguració de Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació : Servei de Premsa

Raquel Gil participa a la inauguració de Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació

03/10/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, 4 d’octubre, a les 12:30 hores (Palau 1, Fira de Barcelona, Plaça Espanya, s/n), la regidora de Promoció Econòmica i Treball, i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil, participa a la inauguració d’una nova edició conjunta del Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, esdeveniments sobre emprenedoria, creixement empresarial, potenciació del talent i oportunitats laborals.

A l’acte inaugural també hi participà el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, el director general de Barcelona Activa, Lorenzo Di Pietro, el secretari general de Pimec, Josep Ginesta; el vicepresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Antoni Fitó; el president de Cecot, Xavier Panès; el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat; i el director general de la Fira, Constantí Serrallonga, entre d’altres autoritats.

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació estan promoguts per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i tenen el suport de la Diputació de Barcelona, Pimec, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona. També hi col·labora activament la Bizcommunity, formada per entitats i organitzacions públiques i privades que fomenten la promoció econòmica, l’emprenedoria, el teixit empresarial i l’ocupació al territori.

Enguany, Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació volen contribuir a enfortir la competitivitat dels negocis de proximitat i impulsar l’ocupabilitat i les noves oportunitats laborals. Ambdós sumen més de 230 activitats obertes a professionals autònoms, pimes i comerç local i al conjunt de la ciutadania per inspirar, orientar, aprendre i ajudar en l’actualització i la presa de decisions empresarials o laborals.

 

ACREDITACIONS DE PREMSA aquí

CONSULTA EL PROGRAMA aquí

 

Albert Sas y Gimeno – Maria Dolors Herranz
932332378 – 2541
asas@firabarcelona.commdherranz@firabarcelona.com

 





Paraules clau

Bizbarcelona/ Saló de l'Ocupació/