La Guàrdia Urbana reforça la seva estructura de comandament : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana reforça la seva estructura de comandament

06/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha presidit aquesta tarda el lliurament de galons a la promoció interna de la Guàrdia Urbana acompanyat pel tinent d’alcaldia de Seguretat, Prevenció, Convivència i Regim Interior, Albert Batlle, i el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, l’Intendent Major Pedro Velázquez.

Aquesta promoció interna reforça l’estructura de comandaments del cos de policia barceloní amb dos Intendents Majors, deu Intendents/es i deu Inspectors/es. En total 22 nous i noves comandaments, el 18% dels quals són dones i que ara iniciaran el curs de formació a l’ISPC.

 

 

Durant la seva intervenció l’alcalde ha volgut agrair la dedicació al cos dels i les noves comandaments a la ciutat de Barcelona, i en definitiva als veïns i veïnes de la ciutat. ” Estem immersos en un procés d’augment d’efectius de la Guàrdia Urbana, nous i noves agents dels que sereu l’exemple a seguir”. Collboni ha explicat que els nous càrrecs també impliquen noves responsabilitats que de ben segur exerciran amb la total professionalitat. “ La vostra experiència i expertesa és un gran valor per la Guàrdia Urbana i representeu els valors del cos i del seu procés de transformació iniciat fa uns anys”.

El Tinent d’alcalde Batlle ha expressat que el creixement de la plantilla de la Guàrdia Urbana ha d’anar lligat al reforç de l’estructura de comandament superiors amb els i les professionals més qualificats, i en aquest sentit també ha posat en valor l’augment de la presència de les dones en l’escala executiva del cos.





Paraules clau

guàrdia urbana/ gub/