Raquel Gil assisteix a la presentació dels xefs de la Gala Michelin 2024 : Servei de Premsa

Raquel Gil assisteix a la presentació dels xefs de la Gala Michelin 2024

17/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 18 d’octubre, a les 10.00 hores (Mercat de Sants. C/ de Sant Jordi 6), la regidora de Promoció Econòmica, presidenta de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i regidora del districte de Sants-Montjuïc, Raquel Gil, assisteix a la presentació dels xefs de Barcelona que, en el marc de la presentació de la Guia Michelin 2024, cuinaran al sopar de la gala que se celebrarà al novembre a la ciutat. En aquesta roda de premsa es donaran a conèixer també les diferents activitats que s’han programat en el marc d’aquest esdeveniment, com són sessions de gastronomia als mercats de Barcelona o el debat que es farà a La Pedrera.

A la roda de premsa també hi assistiran la gerent de Turisme de Barcelona, Arantxa Calvera; la directora de Comunicació, Imatge i Marques del Grup Michelin per a Espanya i Portugal, Mònica Rius; i el director de Màrqueting i Vendes de Michelin Experiences per a Espanya i Portugal, Miguel Pereda.

Igualment hi seran presents els xefs seleccionats i els coordinadors gastronòmics de l’esdeveniment: Jordi Cruz (ABaC – tres Estrelles Michelin), els germans Javier i Sergio Torres (Cuina Germans Torres – tres Estrelles Michelin i Estrella Verda) i Paolo Casagrande (Lasarte – tres Estrelles Michelin).

Després de la roda de premsa, el Mercat de Sants oferirà un aperitiu als assistents.

Es prega confirmació a l’acte mitjançant inscripció prèvia al següent enllaç.





Paraules clau

gastronomia/ Guia Michelin 2024/