Raquel Gil participa en l’acte d’entrega dels Premis Michel Vanderborght 2023 : Servei de Premsa

Raquel Gil participa en l’acte d’entrega dels Premis Michel Vanderborght 2023

26/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 27 d’octubre, a les 18.00 hores, a la Sala de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, la regidora de Promoció Econòmica i Treball, Feminismes, Igualtat i Memòria Democràtica de l’Ajuntament, Raquel Gil, participa en l’acte d’entrega dels Premis Michel Vanderborght 2023. Uns reconeixements que atorga la Federation International des Resistents (FIR), una organització que agrupa federacions d’antics combatents de la resistència, partisans, i antifeixistes de més de vint països.

La regidora acompanyarà en l’acte el president de la FIR, Vilmos Hanti, el secretari general de l’organització, Ulrich Schneider, i les persones guardonades en aquesta edició.

Des de fa set anys la FIR concedeix aquests guardons que reconeixen la tasca de personalitats i iniciatives socials pel seu compromís amb els ideals del moviment antifeixista internacional, per la preservació de la memòria i el treball per continuar el llegat polític de les persones supervivents dels camps nazis.

Entre les persones guardonades hi ha activistes antifeixistes, periodistes, artistes, veterans, així com personalitats relacionades amb el treball de mediació antifeixista. Amb representants de països com Bèlgica, Grècia, Hongria, Alemanya o Sèrbia, i Espanya, entre altres.





Paraules clau

Premis Michel Vanderborght 2023/