Laia Bonet assisteix a la visita al Macropou de l’L9/L10 de la Sagrera : Servei de Premsa

Laia Bonet assisteix a la visita al Macropou de l’L9/L10 de la Sagrera

08/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 9 de novembre, a les 9:30 hores (Macropou de l’L9/L10 de la Sagrera, accés pel carrer del Camp del Ferro 15) la primera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, assisteix a la visita al Macropou de l’’L9/L10 a la Sagrera, a Barcelona, que es fa amb motiu de la licitació d’una nova fase de les obres d’aquesta línia de metro. L’acte estarà presidit per la consellera de Territori de la Generalitat, Ester Capella, i també comptarà amb la presència del secretari general del Departament de Territori, Joan Jaume Oms, el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat i Soto.

En tractar-se d’un recinte d’obres cal que tots els assistents portin calçat de seguretat i pantalons llargs. Es prega als mitjans que arribin a l’acte a les 9:15 hores. L’accés a l’obra s’efectuarà pel carrer del Camp del Ferro: https://maps.app.goo.gl/uH1BN6hTJe78nHt27

Per a cobrir informativament aquest acte, és imprescindible acreditar-se prèviament mitjançant un correu electrònic a premsa.tes@gencat.cat, tot indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa. Es facilitarà calçat als mitjans en arribar al lloc de l’acte; per això, en el moment d’acreditar-se, també cal especificar el número de peu de les persones que hi assistiran.





Paraules clau

l10/ l9/ La sagrera/ Macropou/