L’alcalde assisteix al Concert per la Pau i del Dia de la Mediterrània : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix al Concert per la Pau i del Dia de la Mediterrània

24/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 25 de novembre, a les 20.00 hores, al Saló del Tinell (Plaça del Rei, 1), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni assisteix al Concert per la Pau per commemorar el Dia de la Mediterrània 2023. El concert l’organitza l’Ajuntament de Barcelona, l’IEMed i la Unió per la Mediterrània.

També assistirà al concert el ministre d’Afers Exteriors del Govern espanyol, José Manuel Albares, el secretari d’Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Royo, el secretari general de la UpM, Nasser Kamel, i el president executiu de l’IEMed, Senén Florensa.

El recital comptarà amb una cantant tan identificada amb la Mediterrània com és la mallorquina Maria del Mar Bonet que tancarà l’espectacle. També es comptarà amb Clara Montes, Ensemble Mediterrània i Mujeres Mediterráneas i el la lectura de poemes a càrrec de Silvia Bel.

Organitzen el concert l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), la Unió per la Mediterrània (UpM), l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació.

El Dia de la Mediterrània es va declarar l’any 2020 per part dels països de la regió euromediterrània que conformen la Unió per la Mediterrània, organisme internacional amb seu a Barcelona, per commemorar l’herència compartida a la Mediterrània i apostar pel diàleg entre les cultures i pobles de la regió.





Paraules clau

Concert per la Pau i del Dia de la Mediterrània/ Dia de la Mediterrània/ regió euromediterrània/