Jordi Valls participa a la inauguració del Barcelona Deep Tech Summit : Servei de Premsa

Jordi Valls participa a la inauguració del Barcelona Deep Tech Summit

27/11/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts, 28 de novembre, a les 9:30 hores (Auditori del Palau de Congressos de Barcelona, recinte firal de Montjuïc, av de Maria Cristina,1-13), el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, participa a l’acte d’inauguració del Barcelona Deep Tech Summit. El quart tinent d’alcaldia estarà acompanyat per la regidora de Promoció Econòmica i Treball, i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil.

El Barcelona Deep Tech, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i cinc universitats (UB, UAB, UPC, UPF i UOC), pretén que les start-ups i els grups de recerca puguin trobar oportunitats de finançament i per això hi haurà diferents activitats perquè puguin connectar amb fons d’inversió especialitzats.

L’esdeveniment celebra enguany la 2a edició amb experts clau, inversors i empreses que treballen en reptes globals relacionats amb energies netes, mobilitat sostenible, la IA o la biomedicina, entre d’altres. A l’acte d’inauguració a més del quart tinent d’alcaldia, Jordi Valls, hi intervenen la secretària general d’Innovació del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, Teresa Riesgo; el director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat, Lluís Juncà; i el rector de la UPC, Daniel Crespo.

L’endemà, dimecres, 29 a les 9:30 hores, el gerent de Promoció Econòmica, Miquel Rodriguez Planas, condueix la taula rodona sobre tendències tecnològiques a escala global.

També s’atorgaran els Barcelona Deep Tech Awards, premi a la millor start-up Deep Tech de 2023, entre les cinc start-ups seleccionades prèviament (NIMBLE Diagnostics, Sicai Medical, NanoChronia, Inmersia Computers SL i Pangea Aerospace), així com els Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget, que posen en valor persones, projectes i entitats que han aconseguit impacte durant la seva trajectòria investigadora.

L’esdeveniment, de dos dies de durada, està coorganitzat per la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ (Departament d’Empresa i Treball) i del Departament de Recerca i Universitats.





Paraules clau

Barcelona Deep Tech Summit/