Marta Villanueva presideix l’acte central per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat : Servei de Premsa

Marta Villanueva presideix l’acte central per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

30/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 1 de desembre, a les 16.30 hores, al Saló de Cent (Ajuntament de Barcelona), la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva presideix l’acte central per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

L’acte comptarà amb la conferència ‘Reptes i oportunitats de la intel·ligència artificial per a les persones amb discapacitat’ a càrrec de Francisco Bariffi, investigador de la Universitat Carlos III de Madrid, especialista en drets humans, tecnologia i discapacitat.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat també se celebrarà a tots els districtes de la ciutat amb activitats accessibles de tota mena. La ciutadania podrà participar en les flashmobs inclusives i gaudir d’espectacles teatrals i de dansa, espais de diàleg i debat, exposicions, tallers, concerts i activitats de sensibilització. A més, el diumenge dia 3, la façana de l’Ajuntament de Barcelona s’il·luminarà de color taronja.





Paraules clau

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat/