Jaume Collboni participa a la Jornada “Revitalizando el sector retail” : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa a la Jornada “Revitalizando el sector retail”

14/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 15 de desembre, a les 9:00 hores (La Llotja de Mar, Passeig Isabel II, s/n), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, participa a la Jornada “Revitalizando el sector retail” sobre la transformació digital i la transició verda com a claus per el futur del sector del comerç minorista.

A la Jornada participarà també el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent; la secretaria d’Estat de Comerç del Govern d’Espanya, Xiana Méndez; el president de la Cámara de España, José Luis Bonet; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, i representants de la Comissió Europea.

L’objectiu de la Jornada és destacar la importància del comerç minorista i reflexionar sobre els reptes als que s’enfronta, especialment la transició verda i digital del sector. Durant la Jornada es realitzaran diferents taules rodones amb ponents i empreses sobre les transformacions del comerç minorista i projectes com la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat, aprovada pel Parlament Europeu, i la Plataforma Comerç Connectat impulsada pel Govern d’Espanya. També es presentaran les conclusions d’un estudi elaborat per la Comissió Europea sobre la revitalització del retail.

Per a més informació: https://barcelona.europarl.europa.eu/es/events/revitalizing-retail





Paraules clau

comerç/ comerç de proximitat/ Europe/ retail/