La Comissió de Govern aprova un segon paquet de preus públics : Servei de Premsa

La Comissió de Govern aprova un segon paquet de preus públics

21/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el segon paquet de preus públics per a l’any 2024 pels serveis dels equipaments dels districtes i les instal·lacions esportives municipals, on per regla general els preus apliquen l’IPC.

Pel que fa als equipaments dels districtes, com ara centres cívics, ludoteques, casals de barri, de joves i de gent gran el criteri general ha estat aplicar un increment del 2,5% dels preus, aplicant l’IPC previst.

En les instal·lacions esportives (CEM i IEM) gestionades per l’Institut Barcelona Esports (IBE) i els districtes, les despeses energètiques s’han incrementat notablement els darrers anys. Per això de cara  a l’any vinent aplicaran un 4% d’increment només als abonaments i l’IPC del 2,5% a la resta de preus vinculats a clubs i entitats i a les Instal·lacions Esportives Municipals adscrites als districtes.

Es seguiran oferint preus socials per als sectors de població més sensibles (famílies nombroses i monoparentals, persones amb diversitat funcional, beneficiaris de targeta rosa, usuaris de serveis socials, persones en situació d’atur, persones refugiades, participants d’activitats extraescolars, de campus Olímpia o casals esportius, etc).

Aquest paquet se suma a les tarifes aprovades ara fa unes setmanes que com a regla general mantenen preus congelats o actualitzats d’acord amb la inflació.





Paraules clau

preus públics/