David Escudé dona la benvinguda a l’elit de la Cursa dels Nassos : Servei de Premsa

David Escudé dona la benvinguda a l’elit de la Cursa dels Nassos

29/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 30 de desembre a les 9.00 hores (AC Hotel Barcelona Forum, passeig del Taulat, 278) el regidor d’Esports, David Escudé, dona la benvinguda als i les atletes d’elit que participaran en la Cursa dels Nassos 2023. La trobada començarà amb una foto de grup i un reconeixement del circuit.

El grup d’atletes que sortirà a córrer amb el regidor serà, en categoria femenina, Ejgayehu Taye, Beatice Chebet, Lilian Kasait Rengeruk, Joy Cheptoyek i Kassie Wubrist. Les tres primeres corredores van pujar al pòdium al darrer mundial disputat a Riga (Letònia) i competiran diumenge a Barcelona per aconseguir un nou rècord. En categoria masculina, també participaran en aquesta benvinguda Dominic Lobalu i Kipkoech Kipruto.

 

 

La Cursa dels Nassos, que organitza l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports (IBE), tindrà lloc diumenge 31 de desembre. A les 16.00 h  i a les 16.25 h es faran els trets de sortida de la 5K Internacional en categoria masculina i femenina, respectivament, amb sortida a l’avinguda d’Icària (entre els carrers Arquitecte Sert i Rosa Sensat). A les 17.15 h al carrer de Selva de Mar (a l’alçada de la plaça Ramon Calsina) s’iniciarà la Cursa dels Nassos 10K, oberta a tothom, i en la qual aquest any participaran més de 10.000 persones.

 

 





Paraules clau

cursa dels nassos/ esports/