Jaume Collboni assisteixen a la tradicional cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteixen a la tradicional cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu

12/01/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 14 de gener, a les 11.45 hores, a l’entrada del recinte de la Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 26), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, assisteix a la 96e edició de la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar. També hi assistirà la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva.

L’alcalde atendrà als mitjans de comunicació a partir de les 11.15 hores al pati del recinte de la Fabra i Coats.

La cavalcada iniciarà el seu recorregut al recinte de la Fabra i Coats, enfilarà el passeig de Torres i Bages, on donarà la volta pel carrer Valentí Iglésias fins a la rambla l’Onze de Setembre i el passeig de Fabra i Puig on la cavalcada farà tres tombs entre el carrer Gran de Sant Andreu i el de Concepció Arenal. La benedicció dels carruatges i dels animals de companyia es farà a partir de les 12.15 hores al seu pas per l’església de Sant Andreu de Palomar.

La tradicional desfilada està formada per nombrosos carruatges de cavalls que recorren diversos carrers del barri de Sant Andreu de Palomar, on es podran trobar la secció muntada de la Guàrdia Urbana, una banda de música, cavalls, genets, amazones i tota mena de carruatges: calesses, berlines, tartanes, faetons, breaks, el Carro de Carrera o carros de traginer, entre d’altres.





Paraules clau

cavalcada/ Sant Andreu/ tres tombs/