L’Eixample millora les àrees de jocs infantil a la plaça del Doctor Letamendi : Servei de Premsa

L’Eixample millora les àrees de jocs infantil a la plaça del Doctor Letamendi

14/01/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de l’Eixample començarà aquest dimarts 16 de gener la reforma integral de les dues àrees de joc infantils de la part superior de la plaça del Doctor Letamendi, a l’encreuament entre el Carrer d’Enric Granados i el Carrer d’Aragó. Es tracta d’un dels projectes guanyadors del programa de Pressupostos Participatius a l’Eixample que la ciutadania va presentar  amb el nom Fem més verda i jugable la plaça del Doctor Letamendi.

L’actuació consisteix a renovar i millorar les actuals de les àrees de jocs i fer-les accessibles, tot mantenint un espai central de pas per facilitar els desplaçaments a peu.

 

 

Precisament l’actuació preveu reorganitzar aquest espai de pas central per tal d’evitar la circulació freqüent de bicicles i patinets entre les dues àrees de joc, ja que representa situacions d’inseguretat pels vianants i pels infants que fan ús dels espais de jocs. S’incorporarà mobiliari als accessos de la plaça i senyalització adequada per desviar el recorregut de bicicletes i patinets per fer que circulin pel carril lateral de la plaça i no la travessin pel mig.

 

 

L’actuació a la plaça Letamendi també preveu reforçar la senyalització indicant l’obligació de portar els gossos lligats. També s’hi plantarà arbrat un cop s’aixequin les restriccions actuals de sequera.

Es preveu que l’obra finalitzi el mes de març. Aquesta actuació té un cost total d’uns 300.000€.

 

Totes les imatges disponibles en el següent enllaç:
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2023/09/202309_letamendi.zip





Paraules clau

plaça del Doctor Letamendi/