Raquel Gil presideix l’acte d’homenatge a Salvador Puig Antich al Saló de Cent quan es compleixen 50 anys de la seva execució : Servei de Premsa

Raquel Gil presideix l’acte d’homenatge a Salvador Puig Antich al Saló de Cent quan es compleixen 50 anys de la seva execució

28/02/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 29 de febrer, a les 18:00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, la regidora de memòria democràtica, Raquel Gil, participa en l’acte de reparació i d’homenatge a la figura de Salvador Puig Antich quan es compleixen 50 anys de la seva execució a la presó Model per art del règim franquista. L’acte vol ser un record i reivindicació del seu compromís i dels valors que defensava, encara avui plenament vigents.

L’homenatge comptarà amb la veu del jurista Francesc Caminal, amb la música de Joan Isaac, i amb la poesia recitada per Blanca Llum Vidal, també hi assistiran les germanes de Salvador Puig Antich.

L’acte al saló de Cent és el primer d’un ampli programa que tindrà lloc entre el 2 i el 7 de març a La Model. L’Ajuntament de Barcelona ha donat suport a la posada en marxa d’aquest programa d’activitats sota el títol “Puig Antich. El compromís vigent”. Hi veurem aproximacions biogràfiques i debats jurídics, però també hi tindran gran protagonisme la literatura, les arts escèniques, la música i el cinema.





Paraules clau

Salvador Puig Antich/