I Aniversari de l’AstraZeneca Global Hub de Barcelona : Servei de Premsa

I Aniversari de l’AstraZeneca Global Hub de Barcelona

13/03/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 14 de març, a les 18:00 hores (Gran Teatre del Liceu, La Rambla, 59), es celebra l’acte de celebració del I Aniversari de l’AstraZeneca Global Hub de Barcelona, acompanyat del quart tinent d’alcalde, Jordi Valls; el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el secretari d’Estat de Ciència, Innovació i Universitats del Govern espanyol, Juan Cruz, entre altres representants institucionals.

L’AstraZeneca Global Hub de Barcelona és el centre internacional d’innovació científica que té l’objectiu d’accelerar la arribada de la nova generació de tractaments a les cinc àrees terapèutiques clau de la companyia: Oncologia, Malalties Rares, Cardiovascular, Renal i Metabolisme, Respiratori i Immunologia i Vacunes i Immunoteràpies. Durant l’acte es donaran a conèixer les fites aconseguides pel Hub en aquest període i el pla d’expansió per als propers anys, posant el focus en el potencial de l’ecosistema de Barcelona a l’àmbit de la salut i les ciències de la vida.

L’acte de celebració també comptarà amb la participació de Rudd Dobber, EVP i President, Biopharmaceuticals Business Unit d’AstraZeneca; Rick R. Suárez, president d’AstraZeneca a Espanya i president de l’AstraZeneca Global Hub de Barcelona; i Marta Moreno, directora d’Afers Públics i Accés al Mercat d’AstraZeneca España.

En el marc de l´esdeveniment se celebraran dues taules rodones: “Inversió en salut i innovació” i “Els pacients: al centre de la innovació”, amb la participació de ponents de primer nivell.





Paraules clau

barcelona/ innovació/ inversió/ l'AstraZeneca Global Hub/ salut/