L’alcalde de Barcelona encapçala la reunió de seguiment de la darrera edició del MWC : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona encapçala la reunió de seguiment de la darrera edició del MWC

08/04/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha encapçalat aquest matí la reunió de seguiment de la darrera edició del MWC, que va tenir lloc entre els dies 26 i 29 de febrer de 2024. En aquesta trobada han compartit impressions sobre l’edició del 2024 de l’esdeveniment, el seu impacte a la ciutat de Barcelona i han començat a preparar el MWC de 2025.

 

 

A la reunió, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Barcelona, també han participat el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls; la directora d’Esdeveniments d’Europa de GSMA, Eulàlia Ripoll; el director general (CEO) de Mobile World Capital Barcelona, Francesc Fajula; el director del 4YFN, Pere Duran; la directora d’esdeveniments externs de Fira de Barcelona, Sandra Ripoll; el president i el director general de Tech City, Miguel Vicente i Miquel Martí; la directora d’innovació i desenvolupament de negoci del Barcelona Supercomputing Center,  Mariona Sanz; el president de Ctecno, Joan Ramon Barrera; i el president del Barcelona Health Hub, Cristian Pascual.

L’alcalde ha destacat que “Barcelona és des d’on s’està dissenyant la tecnologia del futur” i ha afegit que la ciutat “és un centre d’atracció de talent i tecnologia a escala global”. Finalment ha afirmat que “cal seguir potenciant la força de l’aliança entre Mobile World Congress i Barcelona”.





Paraules clau

MWC/