El Centre LGTBI presenta la Festa del seu 5è aniversari : Servei de Premsa

El Centre LGTBI presenta la Festa del seu 5è aniversari

08/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 9 de maig, a les 10.00 hores, al Centre LGTBI (carrer Comte Borrell, 22), el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez, participa en la presentació de la Festa del  Centre LGTBI, que se celebrarà el dissabte 18 de maig, en commemoració del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia. Enguany serà una Festa especial, ja que el Centre celebra cinc anys des de la seva posada en marxa el gener de 2019.

Durant la roda es donarà a conèixer el programa complet d’activitats i artistes que participaran al llarg de tot el dia: durant el matí al carrer Comte Borrell (entre Parlament i Marqués de Campo Sagrado), i a la tarda concerts a Plaça Catalunya. També es presentarà el cartell de la Festa, creat pel dissenyador Felipe Román.

A la roda també hi participen el director del Centre LGTBI de Barcelona, Andreu Agustín; el president de la Plataforma LGTBI de Catalunya, que gestiona el Centre LGTBI de Barcelona, Jordi Samsó; i les comissàries de la Festa del Centre, Sarai García Cumplido i Esther Marquina.





Paraules clau

Centre LGTBI/ festa/