Lluís Rabell assisteix al pregó de la Festa Major del Guinardó : Servei de Premsa

Lluís Rabell assisteix al pregó de la Festa Major del Guinardó

09/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 10 de maig a les 20.00h (plaça del Nen de la Rutlla) el regidor d’Horta-Guinardó, Lluís Rabell, assisteix al pregó de la Festa Major del Guinardó, que anirà a càrrec de l’escriptor, periodista, autor de mots encreuats, enigmista i traductor, Màrius Serra. Prèviament a aquest acte, que donarà inici oficial a la festa major, Rabell també assistirà a la mateixa plaça del Nen de la Rutlla, al lliurament dels premis del cartell de la festa major.

La prèvia de la festa va començar el dimecres 8 de maig amb una cantada de sarsuela. Demà divendres 10, a banda del pregó, hi haurà fires, una cercavila, una xocolatada popular i diversos concerts.

Esports, fires, jocs, actes gastronòmics i activitats infantils i culturals ompliran el primer cap de setmana festiu, amb un munt d’activitats més que s’allargaran durant la setmana següent, fins al diumenge 19, moment en què el correfoc i el castell de focs posaran el punt final a la festa major.

Podeu consultar totes les activitats de la Festa Major del Guinardó al programa, al web de la Coordinadora d’Entitats del Guinardó.





Paraules clau

Festa Major del Guinardó/