Barcelona se suma a la celebració del Dia Internacional del Joc amb activitats lúdiques a les places de la ciutat : Servei de Premsa

Barcelona se suma a la celebració del Dia Internacional del Joc amb activitats lúdiques a les places de la ciutat

24/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 28 de maig es commemora el Dia Internacional del Joc, tal com queda recollit a l’article 31 de la Convenció sobre els Drets de l’Infant de les Nacions Unides. Barcelona, com a ciutat educadora i també com a ciutat jugable, se suma des d’avui a aquesta celebració i inicia una programació d’activitats lúdiques a les places que s’allargarà fins el 2 de juny. Entitats i equipaments cívics de diferents districtes de la ciutat han organitzat tota mena de propostes: jocs gegants, jocs familiars, instal·lacions participatives, jocs populars i tradicionals, jocs d’aventura i exploració, entre altres, propostes que es desenvoluparan en diferents espais públics dels barris.

 

 

Aquesta activitat s’emmarca en el programa de Barcelona com a Ciutat Educadora, i per tant, ciutat que defensa el joc com un dret, tal com estableix la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, però també com una eina educativa que s’impulsa a les aules, a les llars, als equipaments, als carrers i a les places dels diferents barris de la ciutat. Barcelona és una ciutat que es reivindica jugable i per tant és una ciutat a on l’espai públic es presenta com un espai comunitari i coeducatiu.

Totes les activitats programades en aquesta edició de Barcelona Juga! es poden consultar en aquest enllaç.

 





Paraules clau

Dia Internacional del Joc/