Arriba una nova edició de Món Llibre, el festival que estimula l’interès dels infants i joves per la literatura : Servei de Premsa

Arriba una nova edició de Món Llibre, el festival que estimula l’interès dels infants i joves per la literatura

05/06/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Ser un portal teletransportador d’històries per a infants i joves, el vehicle per viatjar arreu del món, del temps i les emocions, a través dels llibres. Aquest és l’esperit de la nova edició del festival Món Llibre, que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de juny, en un canvi de dates que el trasllada a les portes de les vacances escolars, com a refrescant prescriptor de lectures estiuenques i que per primera vegada inclou una franja de programació especialment dissenyada per respondre a les inquietuds en l’àmbit de la literatura dels joves de 12 a 16 anys.

 

 

Comissariat per Cristina Garcia, amb l’ajudantia de direcció de Jordi Magdaleno, el festival fa una aposta per una nova manera de viure la lectura. El llibre esdevé una eina per conèixer i entendre el món i les diferents cultures que habiten la ciutat, així com per viatjar en el temps i l’espai, sense necessitat de recursos materials o econòmics. El llibre pot ser una porta al món per conèixer que hi ha més enllà d’allò habitual. Així doncs, els llibres es converteixen en els viatges del futur: sostenibles, accessibles i infinits, com teletransportadors que es poden portar sempre a sobre.

 

Dossier de premsa i imatges





Paraules clau

cultura/ infants/ joves/ literatura/ Món Llibre/