Maria Eugènia Gay i Raquel Gil participen en la Cimera de CHANGE, la xarxa de ciutats que lluita contra les desigualtats de gènere : Servei de Premsa

Maria Eugènia Gay i Raquel Gil participen en la Cimera de CHANGE, la xarxa de ciutats que lluita contra les desigualtats de gènere

07/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 10 de juny a les 9.00 hores, a la Sala Ernest Lluch de la seu del Districte de Ciutat Vella (Plaça Bonsuccés, núm. 3) la regidora de Promoció Econòmica i Treball, Feminismes, Igualtat i Memòria Democràtica de l’Ajuntament, Raquel Gil participa en l’obertura de la Cimera anual de la City Hub And Network for Gender Equity – CHANGE.
La regidora i la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay participaran també en la recepció que l’Ajuntament oferirà a la trentena de representants municipals i expertes a les 17.00 hores al Mirador Maria Aurèlia Capmany de l’Ajuntament de Barcelona.

Barcelona acull la trobada perquè presideix enguany la xarxa internacional de ciutats que té com a objecte donar suport a l’equitat de gènere i combatre el sexisme, la misogínia i la injustícia per raó de gènere. També formen part de la xarxa Londres, Los Angeles, Freetown, Ciutat de Mèxic, Tòquio, Buenos Aires, Bogotà, Melbourne, Estocolm, Louisville, Quezon City (Filipines).

La Cimera tindrà lloc entre el 10 i el 12 de juny.





Paraules clau

ciutats/ desigualtats de gènere/