Jaume Collboni assisteix a Madrid a la trobada anual de membres de la Fundació Cotec : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a Madrid a la trobada anual de membres de la Fundació Cotec

14/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 17 de juny, a las 18:30 hores, (Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío, Cuesta de San Vicente, 44, Madrid), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, assistirà a la trobada anual de membres de Cotec, presidida pel Rei d’Espanya, després que l’Ajuntament de Barcelona s’hagi incorporat recentment a la Fundació Cotec per reforçar la seva aposta per la recerca i la innovació.

Acompanyat del tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, l’alcalde assistirà, a continuació, a la gala anual de Cotec sobre Innovació i Democràcia amb la participació dels tres vicepresidents de la Fundació: José Ignacio Goirigolzarri (CaixaBank), José María Álvarez-Pallete (Telefónica) i Francisco de la Torre (Ajuntament de Málaga).

L’Ajuntament de Barcelona, per acord del Plenari, s’ha incorporat aquest mes d’abril a la Fundació Cotec com a Patró de Número, per enfortir els vincles de la ciutat amb iniciatives centrades en la promoció de la recerca, la tecnologia i la innovació i reforçar el rol de Barcelona com a capital científica. A través d’aquesta adhesió, l’Ajuntament preveu incrementar la seva aposta per la investigació, la col•laboració entre diferents sectors, la promoció d’startups i empreses innovadores i la sensibilització i formació en temes d’innovació.

La Fundació Cotec per a la Innovació és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió principal promoure la innovació i el desenvolupament tecnològic com a eixos fonamentals per al progrés econòmic i social. La seva labor se centra a ser un observatori d’I+D+i a Espanya i a proporcionar anàlisis i assessorament en matèria d’innovació, tecnologia i economia.





Paraules clau

Fundació Cotec/ madrid/