L‘Ajuntament cerca professionals de diferents especialitats per incorporar a l’organització municipal durant l’any 2025 : Servei de Premsa

L‘Ajuntament cerca professionals de diferents especialitats per incorporar a l’organització municipal durant l’any 2025

23/06/2024



Temps estimat de lectura: 3 minuts

L‘Ajuntament cerca professionals de diferents especialitats per incorporar a l’organització municipal durant l’any 2025. Fins el proper 9 de juliol està oberta una nova convocatòria d’ampliació de diferents borses de treball per incorporar-se a l’Ajuntament, on es busquen diferents perfils professionals, entre els quals destaquen els professionals en prevenció de riscos laborals en diferents àmbits.

En concret es busca ampliar borses en les següents categories:

Qualsevol d’aquestes  categories permet accedir al perfil en prevenció de riscos laborals, per aquells candidats que acreditin, com a mínim, una de les tres especialitats preventives: Seguretat en el Treball, Ergonomia i Psicosociologia i Higiene Industrial.

 

 

 

El termini per presentar-se a aquesta ampliació de les borses de treball està obert fins al 9 de juliol. Pel que fa a les proves, un test aptitudinal, una prova d’ofimàtica, coneixements de llengua estrangera, proves de personalitat i de competències. Per aquells candidats que no puguin acreditar el nivell requerit, també es preveuen proves de català i castellà. Les proves es convocaran en un termini d’entre 3 i 6 mesos.

Aquesta ampliació de borses se suma a les darreres convocatòries de borses i d’oferta pública promogudes per l’Ajuntament de Barcelona en els darrers anys. Des de l’any 2019, l’Ajuntament de Barcelona ha liderat la creació de llocs de treball en el sector públic amb un seguit de convocatòries anuals que han permès una ampliació i renovació de la plantilla adequada per tal de garantir els diferents serveis i la posada en marxa d’altres de nous, també en moments més complicats com va ser la irrupció de la Covid-19 i la necessitat de seguir prestant els serveis durant el confinament més estricte.

En aquest context, i des de l’any 2019, la plantilla municipal s’ha incrementat en gairebé un miler de persones, en passar d’11.094 a 12.062 treballadors i treballadores (el 52,5% són dones). Aquesta ampliació s’ha fet mentre es rebaixava l’edat mitjana de la plantilla de 49,69 a 46,4 anys. En els darrers quatre anys, l’oferta pública convocada per l’Ajuntament de Barcelona ha sumat 5.403 places en 62 categories professionals diferents, a les quals s’han presentat un total de 66.108 persones aspirants. A més a més, a la darrera convocatòria de borses de treball municipals es van presentar 15.842 persones en total, d’entre les quals ja més de 1.000  places han estat activades.





Paraules clau

organització municipal/ Talent/