Primer viatge del Bus Nàutic del Port de Barcelona : Servei de Premsa

Primer viatge del Bus Nàutic del Port de Barcelona

02/07/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 3 de juliol, a les 09.30 hores (Sortida des de Moll de Drassanes. Port de Barcelona), l’alcalde Jaume Collboni, juntament amb el tinent d’alcaldia i regidor del Districte de Ciutat Vella, Albert Batlle i el comissionat del Pacte per Ciutat Vella, Ivan Pera, assisteixen al primer viatge del nou Bus Nàutic que connectarà els molls de Drassanes i Llevant del Port de Barcelona.

Dos catamarans zero emissions, l’Ecocat Dos i l’Ecocat Tres, operats per l’empresa Alsa, s’encarregaran de realitzar el servei que operarà un mínim de 12 hores al dia, amb freqüències entre els 15 i 30 minuts.

L’acte comptarà amb les intervencions del president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó; l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el director del Port Vell, David Pino, i el conseller delegat d’Alsa, Francisco Iglesias.

Els i les periodistes embarcaran al Bus Nàutic al Portal de la Pau (moll de Drassanes) i realitzaran el recorregut fins al moll de Llevant, on hi haurà els parlaments.

Els periodistes que desitgin assistir a aquest acte hauran d’enviar el seu nom i el del mitjà al qual representen al correu comunicacioport@portdebarcelona.cat.





Paraules clau

Bus Nàutic/ Port de Barcelona/