Lluís Rabell inaugura l’Escola Bressol Municipal Torre del Rellotge al barri de la Trinitat Nova : Servei de Premsa

Lluís Rabell inaugura l’Escola Bressol Municipal Torre del Rellotge al barri de la Trinitat Nova

03/07/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 4 de juliol, a les 16.00 hores (c/ Palamós, 70) el regidor d’Educació i Persones Grans, Lluís Rabell, inaugura l’Escola Bressol Municipal Torre del Rellotge, que aquest curs ha estrenat nou equipament.

El 2022 va començar l’obra de construcció d’aquesta nova Escola en els locals de la planta baixa d’un edifici d’habitatge públic d’obra nova que també estava edificant l’Ajuntament al carrer Palamós, 70, al barri de Trinitat Nova del districte de Nou Barris. El projecte preveia un equipament de nova construcció per a una escola bressol ja existent que s’hi traslladaria i així ampliaria el nombre de grups dels 2 que tenia a 7, i també ampliaria l’horari per normalitzar el servei i equiparar-lo al de la resta d’escoles de la xarxa, ja que a l’antiga ubicació només oferia horari de matí.

Així doncs, l’EBM Torre del Rellotge actualment ofereix 7 grups: un grup de 8 infants de 4 a 12 mesos, tres grups de 13 infants d’1 a 2 anys, i tres grups de 19 infants de 2 a 3 anys. La capacitat total és de 104 places. Pel que fa als espais de l’antiga seu de l’escola (que estava ubicada al carrer Chafarinas, 20) han continuat funcionant com a espai familiar de criança municipal Trinitat Nova.

El nou equipament de l’EBM Torre del Rellotge té 872 m², en els quals es distribueixen les set estances per als grups d’infants, una sala d’usos múltiples, una sala per a l’equip docent, un espai per a tallers i visites, el menjador, la cuina i el rebost, una bugaderia, l’espai per guardar cotxets, entre altres espais. A més a més, disposa d’uns altres 530 m² de zones de pati, cobertes i descobertes. L’Ajuntament hi va invertir en aquest projecte un pressupost de 2.195.000 €.

 

 





Paraules clau

Escola Bressol Municipal Torre del Rellotge/ trinitat nova/