Visita als carregadors ultra ràpids del terminal de Gornal de la línia H12 de bus : Servei de Premsa

Visita als carregadors ultra ràpids del terminal de Gornal de la línia H12 de bus

08/07/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 9 de juliol, a les 12.00 hores, a la Terminal de línia de Gornal (avinguda de la Gran Via de l’Hospitalet, 98, entre c. Can Tries i av. Carmen Amaya, l’Hospitalet de Llobregat – codi de parada: 3225), la primera tinenta d’alcaldia i presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Laia Bonet, l’alcalde de l’Hospitalet de Llobregat, David Quirós, i el director d’ENDESA a Catalunya, Enric Brazís, atendran els mitjans de comunicació amb motiu d’una visita als carregadors ultra ràpids que permetran l’electrificació total de la línia H12.

Aquesta nova infraestructura es composa de dos carregadors d’oportunitat a cadascun dels seus extrems de la línia, a les parades de Gornal i Besòs/Verneda. Aquests carregadors permeten que les bateries dels autobusos es recarreguin en només 5 minuts.

La instal·lació dels carregadors ultra ràpids als extrems de la línia permet que els 11 vehicles articulats que circulen actualment per la H12 puguin carregar les bateries de forma ràpida mentre donen servei.

Els mitjans de comunicació que assisteixin s’han d’acreditar enviant un correu a l’adreça: gabpremsa@tmb.cat





Paraules clau

carregadors ultra ràpids/ H12/ tmb/