Afectacions a la circulació al passeig de la Bonanova per les obres de la futura biblioteca de Sarrià : Servei de Premsa

Afectacions a la circulació al passeig de la Bonanova per les obres de la futura biblioteca de Sarrià

28/07/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Les obres a la futura biblioteca de Sarrià obliguen aquestes darreres jornades de juliol i fins a la primera setmana d’agost a afectar a la circulació al passeig de la Bonanova. En concret, fins el 6 d’agost, en el tram entre el carrer Major de Sarrià i el nou equipament de la plaça de Sarrià, s’ocupa la banda muntanya de la calçada i es deixa un carril per a cada sentit de circulació per la banda mar. A més, s’ha tallat el carrer de Salvador Mundi, entre el de la Mare de Déu de Núria i la Via Augusta.

Les actuacions corresponen a la urbanització de la vorera del passeig de la Bonanova a l’alçada del número 119-121 a la plaça de Sarrià i a la canalització de serveis informàtics per al nou equipament de la plaça de Sarrià. La canalització transcorrerà pel costat muntanya del passeig de la Bonanova, creurà la calçada i continuarà pels carrers Menor de Sarrià, de la Mare de Déu de Núria, de Salvador Mundi i la vorera Llobregat de la Via Augusta.

Així mateix, fins al 4 d’agost s’ocuparà un carril i mig de la banda muntanya, i per la banda mar es deixarà un carril per cada sentit de la circulació. La circulació de vianants s’afectarà puntualment, quan calgui fer treballs en vorera. No s’afectarà el transport públic, es manté la parada 921 a la plaça de Sarrià de les línies 68, H4 i N7, així com la línia 130 i el Bus Turístic 101. Els dies 5 i 6 d’agost s’executarà l’encreuament de calçada. Durant la primera jornada, es realitzarà el tram d’afecció als dos carrils centrals. Durant la segona jornada es realitzarà el carril mar restant.

Aquestes obres també afectaran fins el 6 d’agost el tram del carrer de Salvador Mundi, entre el carrer de la Mare de Déu de Núria i la Via Augusta. Es garanteix l’accés al pàrquing del carrer de Salvador Mundí, 13, a través del carrers Major de Sarrià i de Salvador Mundi. No s’afectarà la sortida del pàrquing públic de B:SM Porta de Sarrià, el qual es realitzarà directament cap a Via Augusta.





Paraules clau

Biblioteca de Sarrià/ obres/ passeig de la Bonanova/ Sarrià-Sant Gervasi/ trànsit/