Torna Viu Montjuïc, la gran festa del Parc de Montjuïc, amb el repte d’omplir la muntanya de cultura i lleure : Servei de Premsa

Torna Viu Montjuïc, la gran festa del Parc de Montjuïc, amb el repte d’omplir la muntanya de cultura i lleure

18/09/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura, celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre la seva quarta edició omplint el Parc de Montjuïc d’activitats culturals i d’entreteniment per a tots els públics, des d’itineraris guiats fins a espectacles de dansa, teatre i performance, concerts, exposicions i portes obertes als equipaments de la muntanya.

 

 

Durant el Viu Montjuïc, els barcelonins i barcelonines podran gaudir de més de 60 activitats proposades per més de 50 equipaments i entitats de Montjuïc i els seus barris limítrofs. Les activitats combinaran itineraris guiats pel parc amb jornades de portes obertes i visites guiades a les exposicions, així com espectacles de música, dansa i teatre i activitats infantils i familiars.

La informació completa d’aquestes activitats i del programa es podrà consultar al web: https://www.barcelona.cat/viumontjuic/ca a partir del dijous 26.

L’esdeveniment, que enguany arriba a la quarta edició, neix d’aquesta voluntat de coordinació dels diferents actors culturals de Montjuïc i està coorganitzada i gestionada pel Districte de Sants-Montjuïc, Consorci Turisme de Barcelona i l’Institut de Cultura de Barcelona. El finançament prové del fons de l’Impost d’Estades en Establiments Turístics (IEET) que entre altres, impulsa iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat dirigit especialment als veïns i veïnes de Barcelona.





Paraules clau

festival/ IEET/ Parc Montjuïc/ Viu Montjuïc/