Lectura del pregó de les Festes de la Mercè 2024 : Servei de Premsa

Lectura del pregó de les Festes de la Mercè 2024

19/09/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 20 de setembre, a les 19:00 hores, al Saló de Cent, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presidirà l’acte de lectura del pregó de les Festes de la Mercè, a càrrec de Carme Solé Vendrell, marcant l’inici d’una intensa programació festiva que s’allargarà fins al dimarts 24 de setembre.

Carme Solé Vendrell, il·lustradora, pintora i escultora, viu i treballa a Barcelona. Va estudiar pintura a l’Escola Massana de Barcelona. Ha il·lustrat més de 900 títols, protagonitzat exposicions individuals (a Barcelona, Madrid, París, Taipei…) i col·lectives en molts països. És autora de dissenys de cartells, cobertes i interiors de discs, escenografies i vestuari per a teatre, i d’objectes i titelles per a diferents obres.

El pregó es podrà seguir al següent enllaç de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Bc02pIM4fR4

 

 

 

ATENCIÓ MITJANS

Per motius d’aforament, les càmeres de televisió no podran accedir al Saló de Cent durant el pregó. betevé facilitarà el senyal institucional als canals que ho demanin. Per fer-ho caldrà que contactin amb el Departament Tècnic de betevé al telèfon 93 506 42 13.

betevé posarà a disposició el senyal institucional en directe per la següent via: Collserola (matriu de CELLNEX).

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin accedir a l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona per a la cobertura informativa del pregó i els castells de la Mercè 2024, s’hauran d’acreditar, omplint el formulari disponible en aquest enllaç, abans de dijous 19 de setembre a les 22.00 hores: https://forms.gle/V8jDUDmwUczNhst9A

Els mitjans de comunicació acreditats rebran un missatge de confirmació, i podran accedir a partir de les 18.00 hores per l’entrada de la plaça Sant Miquel i recollir l’acreditació.





Paraules clau

Mercè 2024/