Ivan Pera assisteix al pregó de la Festa Major de la Barceloneta : Servei de Premsa

Ivan Pera assisteix al pregó de la Festa Major de la Barceloneta

23/09/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 25 de setembre, a les 20.00 hores (plaça de la Barceloneta), el comissionat del Pacte per Ciutat Vella, Ivan Pera, assisteix al pregó de la Festa Major de la Barceloneta, que enguany durarà del 25 al 29 de setembre.

El pregó anirà a càrrec de Neus Bernaus, Cristina Barbero i Rosa Sabanés, responsables del Centre Cívic municipal Barceloneta, que enguany ha celebrat el seu 30è aniversari.

L’acte d’obertura de la festa popular d’aquest barri de Ciutat Vella comptarà amb una cercavila dels Gegants de la Barceloneta des del Mercat de la Barceloneta fins a la plaça de la Barceloneta, l’acte de reconeixement al centre Cívic Barceloneta, l’entrega del Canó de plata que organitza l’associació de veïns de la Barceloneta, i les actuacions musicals de Raval’s Band  i ballada dels Gegants de la Barceloneta.

Al llarg dels cinc dies, la programació d’enguany a la festa major de la Barceloneta comptarà amb les activitats tradicionals com la sortida del Canó, que tindrà lloc el diumenge 29 de setembre a les 10 h del matí i que, acompanyat del General Lagarto, recorrerà els carrers del barri llençant caramels i joguines; la passejada de banderes i estendards o la cercavila. També hi haurà activitats esportives a la platja, música i concerts, i els tasts de la Confraria de Pescadors i el Barceloneta Tast, a més d’activitats per a infants, sopars de germanor, botifarrades, sardinades populars, concerts i balls. La festa s’acabarà el diumenge 29 a les 22.00 h amb un espectacle de làser i música amb diferents temàtiques a la plaça del Poeta Boscà.

 

Enllaç al programa





Paraules clau

barceloneta/