L’il·lusionisme i el terror tornen al Parc d’atraccions Tibidabo per celebrar Halloween : Servei de Premsa

L’il·lusionisme i el terror tornen al Parc d’atraccions Tibidabo per celebrar Halloween

25/09/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

El terror i l’il·lusionisme seran els protagonistes dels vespres al Parc d’atraccions Tibidabo durant la programació especial de Halloween, que es celebrarà entre el 28 de setembre i el 3 de novembre. Per segon any, la proposta estrella de la temporada serà l’espectacle Wilhelm Freak Show, en el que una quinzena de personatges de l’Hotel 666 mostren les seves habilitats més fosques i sorprenents a la Plaça dels Somnis.

L’espectacle es basa en el gènere artístic del freak show, que reuneix a individus amb capacitats inusuals. Al capdavant d’aquesta exhibició de personatges estrafolaris es troba en Wilhelm, el mestre de cerimònies que presentarà a les misterioses criatures que ha rescatat al llarg dels anys.

En la seva estrena, el 2023, el Wilhelm Freak Show va atrauré a més de 12.600 espectadors, convertint-se així en la proposta més destacada de la programació de Halloween del Tibidabo. Aquest any, l’espectacle tornarà a la Plaça del Somnis i començarà 30 minuts abans del tancament del Parc.

 

Decoració i noves propostes per Halloween

A més de rebre el Wilhelm Freak Show, el Tibidabo oferirà novetats i una ambientació especial per Halloween. Durant aquesta temporada de terror, l’Espai 666 comptarà amb la presència de personatges com Jason i Leatherface, amb els que els visitants podran interactuar i fotografiar-se.

Un altre dels principals reclams del Tibidabo durant aquest període és l’atracció de realitat virtual Beyond, que projectarà Traumatika, una esgarrifosa pel·lícula de zombies. Per Halloween també tornarà un personatge emblemàtic de la temporada al Parc d’atraccions, com és el terrorífic violinista Murphy, que es passejarà per enxampar i espantar als visitants.

El Tibidabo també oferirà un servei de maquillatge i pintacares durant alguns dies de Halloween perquè els més petits puguin convertir-se en monstres per un dia.





Paraules clau

Halloween/ tibidabo/