Entra en funcionament l’ampliació del CAP La Sagrera : Servei de Premsa

Entra en funcionament l’ampliació del CAP La Sagrera

02/10/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Avui entren en funcionament les noves consultes del CAP La Sagrera situades al carrer Berenguer de Palou, 32, al districte de Sant Andreu. L’ampliació del centre d’atenció primària s’ha realitzat amb la construcció modular d’un nou edifici que ha permès ampliar la superfície del centre en 422 metres quadrats.

 

 

El nou equipament permet al CAP guanyar 10 noves consultes on des d’avui ja s’hi ha començat a realitzar l’atenció pediàtrica. Properament també està previst traslladar-hi l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSiR) i l’atenció del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ). L’espai també incorpora una sala polivalent amb capacitat de fins a 25 persones que servirà par a poder realitzar les sessions clíniques per als professionals, així com les sessions grupals d’atenció comunitària a la població.

El CAP La Sagrera, gestionat per l’Institut Català de la Salut, atén una població de 36.000 persones i dona servei a un dels barris de Barcelona que està experimentant un creixement demogràfic vinculat a la urbanització de l’entorn de la futura estació de La Sagrera.

La nova instal·lació està ubicada a 200 metres del CAP actual en una parcel·la de titularitat municipal cedida al Departament de Salut per part l’Ajuntament de Barcelona. Les obres d’ampliació han suposat una inversió total de 1.252.530 euros finançats pel Servei Català de la Salut.





Paraules clau

CAP La Sagrera/