Jaume Collboni participa en l’homenatge de la ciutat a Manolo Vital, líder veïnal i conductor del bus 47 : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa en l’homenatge de la ciutat a Manolo Vital, líder veïnal i conductor del bus 47

18/10/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 19 d’octubre, a les 11.30 hores (avinguda d’Escolapi Càncer, 8), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, participarà en l’homenatge de la ciutat i el barri de Torre Baró a Manolo Vital, activista i conductor de la línia de bus 47 que va protagonitzar el segrest d’un vehicle per conduir-lo per primera vegada a Torre Baró. L’homenatge començarà amb un trajecte en bus des de l’estació de metro de Torre Baró | Vallbona fins a la rotonda per on Vital va entrar al barri amb el 47, a la confluència dels carrers de Castellví i Lliçà, on tindrà lloc l’acte i els parlaments. Durant l’acte, es descobrirà un espai de memòria dedicat a Vital i a l’episodi a la parada d’autobús existent a la plaça.

A l’acte també hi participaran Joana Vital, neta del líder veïnal, un representant de l’Associació de Veïns de Torre Baró i Marcel Barrena i Clara Segura, director i actriu respectivament de la pel·lícula “El 47”, a més d’altres representants de l’Ajuntament i TMB.

 

NOTA IMPORTANT PER ALS MITJANS:

El trajecte en bus es farà des de l’avinguda d’Escolapi Càncer, 8, amb dos vehicles de TMB a partir de les 11.30 hores. L’alcalde i la resta de participants en l’homenatge pujaran a un dels dos autobusos i, per raons d’aforament limitat, es demana als mitjans que només hi accedeixin els operadors de càmera i fotografia. Els redactors podran pujar al segon autobús.

L’hora prevista d’arribada dels vehicles a la rotonda del c/ Castellví, 1, on tindrà lloc l’acte, està prevista a les 11.45 hores.





Paraules clau

Bus 47/ Manolo Vital/