You are here

Error message

Notice: Undefined variable: info_relOtros in include() (line 353 of /var/www/app/www/joves.bcn.cat/agendajove/sites/all/modules/asia_1.4/templates/detall-asia.tpl.php).

Campanya 'Escena 25'


Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l´accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

A qui s´adreça? A joves entre 18 i 25 anys.

Com funciona?
Els mesos d'octubre i novembre obrim la plataforma perquè els joves d'entre 18 i 25 anys puguin aconseguir les seves entrades per als espectacles que s'ofereixen a la web a preus d'Escena25 (entre 3€ i 10€).

A més a més, cada dia 25 de mes (exceptuant els mesos d'estiu) s'obrirà la plataforma durant 24 hores perquè els joves puguin aconseguir entrades per als espectacles oferts a la web a preus d'Escena 25.

La compra
Cada usuari pot comprar una única entrada per espectacle.

Un cop realitzat el pagament no es podran fer canvis ni cancel·lacions.

Al fer la compra es pot reservar una entrada per a un amic, indicant la seva adreça de correu electrònic. Aquest amic tindrà 24 h per a realitzar la reserva i el pagament de la seva entrada.

El seient assignat no és coneixerà fins a presentar les entrades a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció.

Cal presentar l'entrada impresa en paper a les taquilles del teatre el dia de la funció.

En cas d'incidència contactar amb info@escena25.cat

Where:
Online
When:
From 01/10/2017 to 30/11/2017.
City:
Barcelona
Web:
https://www.escena25.cat/