PROJECTES

DO D’ACORDS

Do d’acords, l’orquestra infantil i juvenil del Poble-sec, és un projecte socioeducatiu de l’associació Integrasons adreçat a infants i joves del Poble-sec. La metodologia que fan servir es basa en l’ensenyament d’instruments musicals i la creació artistico-comunitària com a mitjà ideal per al desenvolupament d’aptituds, diàleg i transmissió de valors. Es desenvolupa un model de gestió comunitari i participatiu. Més informació a: integrasons.com

LA TARDA JOVE

Punt de reunió per a joves a partir de 16 anys. Es fan diferents tallers i es parla dels temes que us interessen. Si vols conèixer d'altres nois i noies de la teva edat i aprofitar els dimecres i els divendres de 17.30 a 19.00h per fer algun taller (ball, manualitats, relaxació, tarda de cinema...), vine a conèixer-nos. Contacte: Laura Pérez: lauryt-pm@hotmail.com. Tel: 685 129 650

 

TEMPS PER TU

Dissabtes quinzenals, de 16.30 a 20.00 h

Activitats lúdiques per a joves i adults amb discapacitat que permeten fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores de persones amb dependència.

Organització: Programa de Temps i Qualitat de Vida, Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i Districte de Sants-Montjuïc.

 

TREBALL ALS BARRIS

Espai de recerca de feina i tallers monogràfics guiat per personal tècnic dins d'un itinerari d'inserció sociolaboral. Si vius al barri i busques feina, informa't del Dispositiu d'Inserció del Projecte Treball als Barris: 934 019 565, monica.pecero@barcelonactiva.cat i reserva plaça per a la sessió informativa.

Organització: Barcelona Activa

 

 

 

 

Compartir