Petit Cineclub: Les aventures del Petit Talp
Director Zdenek Miler - Cinema

De 18.00 a 19.00

30/03/2019
Preu: Gratuït

Un petit talp negre, amb la boca i el nas vermells i amb només tres pèls al cap. Un petit talp que sempre somriu, que sempre veu el got mig ple i el sol brillant... I si plou? Cap problema, perquè el petit talp en un moment es fa un paraigua amb la fulla que ha trobat al jardí o converteix un paraigua en un vaixell pirata amb el qual pot travessar mars d'imaginació desbordant que ens banyen amb onades de bons sentiments.

El petit talp és el personatge més famós de l'animador txec Zdenek Miller (que va néixer el 1921 i va morir el 2011), una criatura que a mitjan dècada dels anys cinquanta del segle passat va triomfar amb les seves aventures cinematogràfiques i que, fins i tot, va conquerir el palmarès del Festival de Venècia: va guanyar el Lle´ode Plata a l'edició del 1956.

En aquesta sessió es projectaran els següents episodis: El Petit Talp i el paraigua. El Petit Talp jardiner. El Petit Talp i el carnaval. El Petit Talp i la piruleta. El Nadal i el Petit Talp.

Edat recomanada: A partir de 2 anys.
Durada: 40 min.

Activitat gratuïta. Recollida prèvia d'entrades, aforament limitat.


 PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

Per als espectacles de març podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • Petit Cineclub - Les aventures del petit talp: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 18 de març de 2019 i fins el 29 de març de 2019.

PRESENCIAL

Per als espectacles de març, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 4 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  • Petit Cineclub - Les aventures del petit talp: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 18 de març de 2019 i fins el 29 de març de 2019.

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.
Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.

 

 

 

 

 

 

Edat: A partir de 2 anys

Compartir