Districte deSant Martí

Últims dies per participar en el Premi Jove de Còmic Sant Martí!

Tens fins a 25 anys i t'agrada dibuixar còmics? Aquesta és la teva oportunitat! Participa en la nova convocatòria del concurs que el Districte i la Direcció de Feminismes organitzen des de fa sis edicions per promoure la cultura del còmic i combatre la violència masclista.

El nou passeig Marítim: de la Nova Mar Bella a la platja de Llevant

L'avantprojecte d'urbanització del passeig se sotmet a un procés de participació ciutadana. Entre octubre i novembre es duen a terme diverses trobades i sessions de treball.

"Compra a prop": impuls al comerç de barri

La nova campanya posa en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, alhora que destaca el paper clau dels comerços dels productes de primera necessitat durant la pandèmia.

Pressupostos participatius: resultats

Un cop finalitzada la fase de votacions dels primers pressupostos participatius de Barcelona, ja pots consultar els set projectes escollits per la ciutadania als barris de Sant Martí. Aquest és el tercer districte amb més participació, amb prop de 8.000 votants.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre la campanya de vacunació i les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

En aquesta edició del desembre del 2020, a més d'actualitzar les dades, s'incorpora informació sobre els carrils i les parades per a bicicletes. En la guia, s‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

CB FB 2021

Darreres sessions de l'any dels Consells de Barri

04/10/2021 - 11:56 h

Participació. Del 13 d’octubre al 16 de desembre, el Districte de Sant Martí organitza una nova tanda d’aquests òrgans de participació territorial.

Consells Sectorials Mobilitat, Accessibilitat i Diversitat Funcional

Consell de Mobilitat, Accessibilitat i Diversitat Funcional

20/10/2021 - 11:11 h

Participació. La sessió se celebra dimarts 26 d’octubre a les 18 h i es podrà seguir en directe a través del canal YouTube del Districte.

bcn-dibuixa

Barcelona dibuixa: menja’t el món!

20/10/2021 - 21:04 h

cultura. El festival ofereix a Sant Martí sis tallers gratuïts per a tots els gustos i totes les edats. Se celebra diumenge 24 d’octubre, d’11 a 19 h, a diversos equipaments del districte.

Almogàvers 1 bona

Almogàvers i Zamora: nous eixos verds de Sant Martí

20/10/2021 - 15:52 h

Urbanisme. La regeneració s'ha fet seguint els criteris dels eixos verds del pla Superilla Barcelona per donar protagonisme al veïnat, el verd, la mobilitat sostenible i el comerç de proximitat.

480-castellers-barcelona-2

Neix el primer Protocol contra l'Abús Sexual Infantil del món casteller

20/10/2021 - 13:11 h

Cultura i lleure. Els Castellers de Barcelona han presentat el Protocol de Prevenció, Detecció i Actuació contra l'Abús Sexual Infantil amb l'objectiu de convertir-se en un espai segur i lliure d'agressions.

banner-web-2021-ok

El festival Escena Poblenou celebra el seu 20è aniversari

20/10/2021 - 13:04 h

cultura. I per commemorar la data, es programen 20 espectacles que es representen del 21 al 24 d’octubre a diferents espais del barri.

bonus consum - vida meva

El Bonus Consum potencia el comerç i la restauració local

20/10/2021 - 07:13 h

Consum. Ja es poden descarregar els vals de 20 euros per bescanviar als establiments locals: la persona interessada paga 10 euros i l’Ajuntament aporta els 10 euros restants.

WhatsApp Image 2021-10-19 at 19.37.29 (1)

Finalitzen les actuacions de millora i ampliació del CEM Vintró - Joan Alentorn

19/10/2021 - 21:00 h

Esports. Les obres s’han orientat, per una banda, a la millora i adequació normativa de l’equipament, i per altra banda, a l’ampliació de les instal·lacions per adaptar els serveis als nous requeriments dels usuaris i les usuàries.

Us pot interessar

Webs d'interès