Districte deSant Martí

Pausa

Nova oportunitat per participar en el Premi Jove de Còmic Sant Martí!

Si tens fins a vint-i-cinc anys, vius, estudies o treballes a Barcelona i t'agrada crear còmics, tens fins al 17 d'abril per inscriure't al concurs.

Al març, celebrem a Sant Martí el Dia de les Dones

Districte, entitats i equipaments hem organitzat una setantena d'activitats per commemorar el 8M, d'entre les quals destaquen diversos actes relacionats amb la feminització dels noms dels carrers i places de Sant Martí.

Vila Veïna de Provençals del Poblenou

Des d’aquest espai ubicat al Casal Ca l’Isidret s’ofereixen recursos i serveis gratuïts de proximitat per cuidar d’altres persones i també per a ser cuidat. A més, també s’ofereixen activitats periòdiques entorn les cures dirigides especialment a famílies amb infants i gent gran.  

Comerços, mercats i restaurants amb cara i ulls

Sant Martí ofereix un comerç local de qualitat gràcies a la professionalitat i dedicació dels seus comerciants, paradistes i restauradors. Una nova campanya ho posa en valor.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

Parc de les Glòries

Ildefons Cerdà tindrà un monument al parc de les Glòries

30/03/2023 - 15:12 h

Urbanisme. L’obra d’homenatge a la figura i al llegat de l’urbanista que ha transformat la Barcelona moderna culminarà el projecte d’urbanització de la plaça de les Glòries.

Orfeó Martinenc

Neix l’Institut de Tècniques Audiovisuals i de l’Espectacle de Barcelona

30/03/2023 - 14:38 h

Educació i estudis. El centre, que començarà a funcionar el curs 2023-2024, tindrà la sala principal de pràctiques a l'Orfeó Martinenc.

Jornada STEAM al parc del Fòrum, 2023

Jornada científica per a estudiants d’ESO i batxillerat al parc del Fòrum

30/03/2023 - 13:53 h

educació. La segona cita anual del programa STEAM es va celebrar el passat 29 de març en aquest espai del Besòs i el Maresme.

patis oberts

Patis oberts per Setmana Santa

29/03/2023 - 15:27 h

Educació. L'escola Concepción Arenal obre cada matí de l'1 al 10 d'abril perquè els infants i adolescents que ho desitgin puguin jugar-hi.

[DRAWFIELD]_Gran Via_V02

Com serà el passeig verd de la Gran Via?

29/03/2023 - 14:58 h

Urbanisme i infraestructures. Ja s'ha enllestit el projecte definitiu per fer el nou passeig verd a la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Badajoz i Bilbao.

Colors primaverals a La Escocesa. Fotografia de @monstrebu

Setmana Santa i Ramadà l’agenda de Sant Martí

27/03/2023 - 18:23 h

cultura i lleure. Cinc parròquies de Sant Martí beneiran les palmes i els palmons Diumenge de Rams i la comunitat musulmana del Clot celebra un Iftar comunitari.

1920X1080

Setmana Santa a Sant Martí 2023

27/03/2023 - 17:33 h

Religió. Les comunitats catòliques de Barcelona celebren del 2 al 9 d’abril un dels períodes més importants del cristianisme, amb actes com la benedicció de rams i les processons.

Eslogan Bàner

Connecta’t al blau, connecta’t a l’autisme!

27/03/2023 - 16:48 h

societat. Amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme, la nit del 2 d’abril s’il•luminaran de blau diversos edificis de la ciutat, com la seu de l’Ajuntament de Barcelona o la Torre Glòries.

Us pot interessar

Webs d'interès