Districte deSant Martí

Pausa

Ens en sortirem

Consulteu tota la informació sobre el procés de desconfinament a la ciutat, els consells de salut, higiene i seguretat i les mesures de suport econòmic i social impulsades per l’Ajuntament.

#Ensensortirem.

Els barris de Sant Martí, des de casa

La plataforma decidim.barcelona posa al servei de totes i tots un punt de trobada per donar-nos suport, ajudar-nos i compartir. En aquest espai, hi ha tot d'iniciatives culturals, educatives, esportives i de cures que s’estan duent a terme als barris del districte.

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

L'edició del 2020 incorpora una trentena d'entrades i fa una actualització de les dades. A més, s'ha generat una segona guia organitzada per barris. S‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

a1bis

L'atenció a la ciutadania, en línia i per telèfon

12/03/2020 - 12:00 h

Els protocols preventius activats per la Covid-19 activen mesures extraordinàries per atendre les consultes que la ciutadania hagi d'interposar

reforç del serveis per cobrir les necessitats bàsiques. Allotjament, higiene i alimentació

Reforç dels serveis per a necessitats bàsiques d’allotjament, higiene i alimentació

10/04/2020 - 23:41 h

La mesura és de caràcter excepcional en el marc de la crisi de la covid-19 i es complementa amb l’atenció social a serveis com els Centres de Serveis Socials o el Centre d’Urgències i Emergències Socials

Botiga 1

Protecció del petit comerç amb ajuts per abaixar els lloguers comercials

28/05/2020 - 17:33 h

Societat Incentius de 600 o 1.200 euros als propietaris que redueixin sensiblement el lloguer als arrendataris de locals comercials.

181106_AF_AudienciaPublica_006

Tot a punt per començar a reobrir les instal·lacions esportives municipals

28/05/2020 - 16:44 h

Esports Es farà d’una manera progressiva, seguint les fases de la desescalada.

Us pot interessar

Webs d'interès