Districte deSant Martí

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Mesures a Barcelona contra la covid-19

La Generalitat de Catalunya ha emès una resolució que afecta diversos municipis de l’àrea metropolitana. Cal reduir les trobades socials i seguir mantenint les mesures de prevenció com el rentat de mans freqüent, la distància de seguretat i la mascareta.

Impuls al consum de proximitat

El comerç més proper és un element representatiu de la ciutat, que afavoreix la cohesió social i la convivència del veïnat. La campanya "Compra a prop. Som comerç. Fem Barcelona" anima les barcelonines i els barcelonins a utilitzar la seva força de consum per contrarestar les conseqüències de la covid-19 en el sector.

El regidor respon

El regidor de Sant Martí, David Escudé, va respondre dijous 28 de maig a les preguntes de la ciutadania.

Els barris de Sant Martí, des de casa

La plataforma decidim.barcelona posa al servei de totes i tots un punt de trobada per donar-nos suport, ajudar-nos i compartir. En aquest espai, hi ha tot d'iniciatives culturals, educatives, esportives i de cures que s’estan duent a terme als barris del districte.

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

L'edició del 2020 incorpora una trentena d'entrades i fa una actualització de les dades. A més, s'ha generat una segona guia organitzada per barris. S‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

B5_49_Districte22@_01

Cap a un 22@ més inclusiu, productiu i sostenible

30/09/2020 - 13:17 h

El Govern municipal inicia la tramitació de la Modificació del Pla General Metropolità, treballat amb el grup municipal d’ERC, que defineix el full de ruta d’aquest àmbit de la ciutat i l’adapta a les necessitats i els reptes actuals.

200930_GuiaBarcelonaComerc_osPostCovid_0037

‘Barcelona mai s’atura’, una guia amb tots els serveis per reactivar l’economia

30/09/2020 - 00:22 h

Reuneix 55 mesures que ha engegat el consistori sobre ajuts i iniciatives que donen suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic per afrontar la crisi provocada per la pandèmia

Logo dels Premis Cermi.es 2020

El diagnòstic del Pla d’Accessibilitat, premiat pel Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat

29/09/2020 - 23:52 h

La màxima plataforma de representació, defensa i acció de la ciutadania amb discapacitat a nivell estatal, l'ha reconegut com a millor acció local

HotelIocandi_Peix_FotoPEIXHoteliocandi1

Torna el Barcelona Districte Cultural amb més de 170 funcions

28/09/2020 - 23:09 h

El Barcelona Districte Cultural continua creixent incorporant vuit escenaris nous i incrementant el nombre de funcions fins a arribar a les 173

Us pot interessar

Webs d'interès