Districte deSant Martí

Pausa

Vine a celebrar la transformació del Port Olímpic!

En el marc del Dissabte Blau, el pròxim 30 de setembre al matí el Port Olímpic acollirà una jornada gratuïta amb activitats, espectacles musicals i tallers per a tota la família.

S'activa el Pla Endreça

Es vol posar ordre a l’espai públic i donar resposta a les necessitats de millora de la ciutat. El pla inclou diferents actuacions pel que fa a la neteja, el manteniment del mobiliari urbà, la reducció de les conductes incíviques i l'acompanyament de les persones vulnerables.

Comerços, mercats i restaurants amb cara i ulls

Sant Martí ofereix un comerç local de qualitat gràcies a la professionalitat i dedicació dels seus comerciants, paradistes i restauradors. La campanya "Amb cara i ulls" ho posa en valor.

Vila Veïna a Sant Martí

El districte compta amb tres espais Vila Veïna des d'on rebre informació sobre els recursos i els serveis de proximitat per a cuidar i ser cuidat: la biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert, el Casal de Barri del Maresme i el Casal Ca l'Isidret.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

Pla-Endreça

Amb el Pla Endreça, anem per feina!

26/07/2023 - 15:10 h

Espai públic. Es faran obres de millora a diversos espais verds de la ciutat, entre els quals hi ha el parc del Clot i les granges de Can Cadena.

Festival-Relllisquín

3a edició del festival de cinema Rellisquín

28/09/2023 - 13:39 h

cultura i lleure. Està especialitzat en la projecció de films de temàtica històrica o de crítica social que no tenen cabuda a les sales de cinema convencionals.

Temporada_Platges

L'estacionament regulat de la zona de platges finalitza la temporada

28/09/2023 - 12:10 h

mobilitat i transports. El dia 1 d'octubre finalitza la regulació especial de places d'estacionament regulat a la zona de platges del districte.

Sant-Martí-en-femení

Nova temporada del cicle Sant Martí en femení

28/09/2023 - 12:08 h

cultura i feminismes. Des de la música fins a les arts escèniques o la dansa, aquest programa promociona la presència de dones diverses a dalt dels escenaris.

Sound de Secà

El Dissabte Blau celebra la transformació del Port Olímpic

27/09/2023 - 16:44 h

cultura i lleure. El 30 de setembre s’inaugura el nou accés del moll de Mestral.

Habitatge_industrialitzat-Marroc (5)

Nou bloc d'habitatges de producció industrial al carrer del Marroc

27/09/2023 - 13:10 h

Habitatge. El bloc de 8 plantes i 45 habitatges públics de producció industrialitzada s'ha aixecat en 4 setmanes al barri del Besòs i el Maresme.

Agenda-Sant-Martí

Dissabte Blau a l’agenda de Sant Martí

27/09/2023 - 12:18 h

cultura i lleure. La nova temporada del cicle Sant Martí en femení, que té per finalitat fer visibles els projectes desenvolupats per dones en l’àmbit de la cultura, comença dijous 5 d’octubre a la sala La Pau.

Pictograma execució de carrils bici

Comencen les obres d'un nou tram de carril bici al carrer de Ramon Trias Fargas

27/09/2023 - 11:11 h

mobilitat i transports. La infraestructura ciclista permetrà connectar amb el passeig Marítim de la Barceloneta - Oriol Bohigas i Guardiola, al districte de Ciutat Vella.

Us pot interessar

Webs d'interès