Districte deSant Martí

Pausa

Nova oportunitat per participar en el Premi Jove de Còmic Sant Martí!

Si tens fins a vint-i-cinc anys, vius, estudies o treballes a Barcelona i t'agrada crear còmics, tens fins al 17 d'abril per inscriure't al concurs.

Al març, celebrem a Sant Martí el Dia de les Dones

Districte, entitats i equipaments hem organitzat una setantena d'activitats per commemorar el 8M, d'entre les quals destaquen diversos actes relacionats amb la feminització dels noms dels carrers i places de Sant Martí.

Vila Veïna de Provençals del Poblenou

Des d’aquest espai ubicat al Casal Ca l’Isidret s’ofereixen recursos i serveis gratuïts de proximitat per cuidar d’altres persones i també per a ser cuidat. A més, també s’ofereixen activitats periòdiques entorn les cures dirigides especialment a famílies amb infants i gent gran.  

Comerços, mercats i restaurants amb cara i ulls

Sant Martí ofereix un comerç local de qualitat gràcies a la professionalitat i dedicació dels seus comerciants, paradistes i restauradors. Una nova campanya ho posa en valor.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

patis oberts

Patis oberts per Setmana Santa

29/03/2023 - 15:27 h

Educació. L'escola Concepción Arenal obre cada matí de l'1 al 10 d'abril perquè els infants i adolescents que ho desitgin puguin jugar-hi.

[DRAWFIELD]_Gran Via_V02

Com serà el passeig verd de la Gran Via?

29/03/2023 - 14:58 h

Urbanisme i infraestructures. Ja s'ha enllestit el projecte definitiu per fer el nou passeig verd a la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Badajoz i Bilbao.

Colors primaverals a La Escocesa. Fotografia de @monstrebu

Setmana Santa i Ramadà l’agenda de Sant Martí

27/03/2023 - 18:23 h

cultura i lleure. Cinc parròquies de Sant Martí beneiran les palmes i els palmons Diumenge de Rams i la comunitat musulmana del Clot celebra un Iftar comunitari.

1920X1080

Setmana Santa a Sant Martí 2023

27/03/2023 - 17:33 h

Religió. Les comunitats catòliques de Barcelona celebren del 2 al 9 d’abril un dels períodes més importants del cristianisme, amb actes com la benedicció de rams i les processons.

Eslogan Bàner

Connecta’t al blau, connecta’t a l’autisme!

27/03/2023 - 16:48 h

societat. Amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme, la nit del 2 d’abril s’il•luminaran de blau diversos edificis de la ciutat, com la seu de l’Ajuntament de Barcelona o la Torre Glòries.

Temporada_Platges

L'estacionament regulat a la zona de platges inaugura la seva temporada

26/03/2023 - 21:03 h

mobilitat i transports. A partir de l’1 d’abril i fins al 30 de setembre de 2023, es posen a disposició de la ciutadania les places d’estacionament regulat de la zona de platges al districte de Sant Martí

Edifici Amic de la Bici - BANER 2

La Seu del Districte de Sant Martí, edifici distingit pels serveis que faciliten l’ús de la bicicleta

26/03/2023 - 14:20 h

Mobilitat i transports. En la llista d'equipaments municipals dels barris de Sant Martí també hi ha el Museu de Ciències Naturals, l'Institut Municipal d'Hisenda, el Hub Barcelona Disseny o el Centre d'Innovació Urbana de Ca l'Alier

img-20230323-wa0026

Fins a 78 nous busos elèctrics per arribar a una flota amb el 25% dels vehicles de zero emissions

26/03/2023 - 13:36 h

Mobilitat i transports. Les línies H16, 7 i 33, principals beneficiades de la incorporació d'aquests nous vehicles, actuació que forma part de l’aposta més important de TMB en material mòbil en els darrers anys

Us pot interessar

Webs d'interès