Districte deSant Martí

Parc de Diagonal Mar: nou refugi de biodiversitat

Esdevé un espai verd amb una vegetació naturalitzada, amb més diversitat i més abundància que afavoreix la presència de fauna amb l'objectiu de protegir-la. El parc de Diagonal Mar se suma així als altres dos refugis de biodiversitat que hi ha a Sant Martí: Ca l'Alier i la plaça de les Glòries.

Dinamitzem el comerç de proximitat amb ‘Li toca al barri’

Compra en recs en els comerços de la Verneda i la Pau o del Besòs i el Maresme i rep un 15% de bonificació per a la pròxima compra!

Impuls al consum de proximitat

El comerç més proper és un element representatiu de la ciutat, que afavoreix la cohesió social i la convivència del veïnat. La campanya "Compra a prop. Som comerç. Fem Barcelona" anima les barcelonines i els barcelonins a utilitzar la seva força de consum per contrarestar les conseqüències de la covid-19 en el sector.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Coneix les masies de Sant Martí

Publiquem una guia sobre els habitatges rurals que encara es conserven al nostre districte. Aquests edificis són un patrimoni cultural i arquitectònic valuós que cal conèixer i preservar.

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

En aquesta edició del desembre del 2020, a més d'actualitzar les dades, s'incorpora informació sobre els carrils i les parades per a bicicletes. En la guia, s‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

Consells Sectorials Sant Martí

Pròxim Consell Sectorial: de les Dones

14/04/2021 - 11:13 h

participació. La sessió es desenvoluparà dimecres 19 de maig, a partir de les 18 h, i serà emesa en directe per streaming a través del nostre canal YouTube.

Placa fotovoltaica Fòrum

Fi de l’estat d’alarma: quines mesures de prevenció de la covid-19 es mantenen?

07/05/2021 - 14:36 h

Covid-19. Diumenge, 9 de maig, finalitza l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat i es permet la mobilitat per entrar a Catalunya i sortir-ne.

Texans pel clima 2

Recicla els teus texans vells amb ‘Texans pel clima!’

07/05/2021 - 09:57 h

Medi ambient. Es tracta d’una campanya que té per objectiu recollir 40.000 texans en desús per estalviar al medi ambient 270 tones de CO₂ i promoure l’economia circular a Sant Martí.

platja informadors

Activada la regulació d’aforament a les platges per a la temporada de bany

07/05/2021 - 08:19 h

Medi ambient i sostenibilitat. Un equip d’informadors, controladors d’accessos i coordinadors vetlla de 10.00 a 19.00 hores perquè no es produeixin aglomeracions i perquè es compleixin les mesures de prevenció.

Llums Nadal 2021 - Gran Via

Així serà el nou disseny de l’enllumenat nadalenc

06/05/2021 - 12:11 h

Nadal. Un any més, la col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats representatives del comerç de la ciutat farà possible que centenars de carrers i places es puguin ornamentar durant les festes a tots els barris.

201012_F_CentresEscolars_EBMAurora_155

Comença la preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2022

06/05/2021 - 11:25 h

Infància. Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de maig de manera telemàtica.

Mostra't logo

'Mostra’t' busca noves obres de teatre!

05/05/2021 - 21:47 h

cultura. Tens una companyia d’arts escèniques emergent? T’agradaria representar el teu espectacle davant del públic i de professionals del sector? Participa en la convocatòria!

Neix Vila Veïna, per cuidar en xarxa i en proximitat

05/05/2021 - 15:21 h

Serveis socials. Aquesta iniciativa municipal per aborar les cures en petites unitats territorials es desplega aquest mes a quatre barris de la ciutat, entre els quals hi ha Provençals del Poblenou.

Us pot interessar

Webs d'interès