Districte deSant Martí

Reconeixement a les entitats centenàries vinculades amb la ciutat

Nova distinció per reconèixer la trajectòria d'aquelles entitats que tinguin 100 anys o més i una acreditada trajectòria vinculada amb Barcelona. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de juny. 

Reivindiquem la memòria de les lluites per l’habitatge

El programa d'activitats arriba a Sant Martí amb rutes, seminaris, exposicions, podcasts i xerrades, per reivindicar els moviments i persones que han defensat el dret a l'habitatge de manera col·lectiva.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Compra a prop: impuls al comerç de barri

Posem en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, i destaquem el paper clau dels comerços dels productes de primera necessitat durant la pandèmia.

Pressupostos participatius: resultats

Un cop finalitzada la fase de votacions dels primers pressupostos participatius de Barcelona, ja pots consultar els set projectes escollits per la ciutadania als barris de Sant Martí. Aquest és el tercer districte amb més participació, amb prop de 8.000 votants.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

consell-barri_WEB2

Primeres sessions dels Consells de Barri del 2022

07/03/2022 - 12:52 h

Participació. Les sessions tindran lloc als 10 barris entre 16 de març i el 16 de juny

Conjunt ceràmic de Josep Aragay, al Museu Municipal Josep Aragay de Breda

El conjunt ceràmic de Josep Aragay, retrobat a l'Espai Pere Calafell, s'exposa a Breda

26/05/2022 - 12:30 h

cultura i lleure. L'Ajuntament de Barcelona ha cedit al Museu Municipal Josep Aragay de Breda (la Selva) set plafons ceràmics que l'artista va crear el 1931 i que es consideraven desapareguts.

Consells Sectorials Sant Martí

Consells Escolar, de les Dones i de Salut

26/05/2022 - 10:02 h

Participació. El Consell Escolar se celebra dimecres 1 de juny a les 18 h. Es podrà seguir en directe a través del canal YouTube del Districte.

Festival de Circ i Educació

Neix el Festival de Circ i Educació!

26/05/2022 - 09:50 h

infància i joventut. Es desenvolupa arran de la col·laboració de La Central del Circ en els programes Caixa d’Eines i Creadors en Residència.

Interescolar 2017

Interescolar 2022: torna la festa del joc i de l’esport!

26/05/2022 - 09:34 h

infància i joventut. Infants i joves de 21 centres educatius de Sant Martí es reuneixen aquest cap de setmana per practicar el seu esport preferit. Destaca també la festa Suma’t al CEM La Mar Bella.

Mostra comerç

Mostra de Comerç i Fira del Mar

26/05/2022 - 09:05 h

comerç. L’últim cap de setmana de maig s’organitzen dues mostres de comerç al carrer, a Sant Martí de Provençals i a la Vila Olímpica del Poblenou.

Baner_dia2_proces_sant-marti_1920x1080px

El projecte del parc de Sant Martí i la seva connexió amb l'estació, a debat veïnal

25/05/2022 - 12:35 h

participacio. Seran dues sessions participatives on es debatrà la transformació del parc de Sant Martí en la seva connexió amb la nova estació

Barcelona Activa et connecta

"Barcelona Activa et connecta"

25/05/2022 - 10:24 h

Empresa. L'agència de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona inicia una nova campanya per explicar tots els serveis que ofereix.

Us pot interessar

Webs d'interès