Districte deSant Martí

Commemorem el 3D a Sant Martí

Districte i entitats del territori ens sumem il·luminant la façana de la Seu i organitzant dues activitats relacionades amb els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

"Compra a prop": impuls al comerç de barri

La nova campanya posa en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, alhora que destaca el paper clau dels comerços dels productes de primera necessitat durant la pandèmia.

Pressupostos participatius: resultats

Un cop finalitzada la fase de votacions dels primers pressupostos participatius de Barcelona, ja pots consultar els set projectes escollits per la ciutadania als barris de Sant Martí. Aquest és el tercer districte amb més participació, amb prop de 8.000 votants.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre la campanya de vacunació i les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

En aquesta edició del desembre del 2020, a més d'actualitzar les dades, s'incorpora informació sobre els carrils i les parades per a bicicletes. En la guia, s‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

CB FB 2021

Darreres sessions de l'any dels Consells de Barri

04/10/2021 - 11:56 h

Participació. Del 13 d’octubre al 16 de desembre, el Districte de Sant Martí organitza una nova tanda d’aquests òrgans de participació territorial.

Consells-Sectorials-Sant-Marti

Noves sessions dels Consells sectorials a Sant Martí

20/10/2021 - 11:11 h

Participació. S'hi convida tota la ciutadania interessada a dir-hi la seva en aquests òrgans de participació del Districte de Sant Martí

Serratosa 1

L'eix verd de Cristóbal de Moura, distingit amb un premi Ciudad y Territorio

03/12/2021 - 12:32 h

Reconeixements. El premi té com a objectiu difondre actuacions que contribueixin a un desenvolupament sostenible dels entorns en els quals s'integren.

nadal-llums

Dispositiu de seguretat, convivència i mobilitat a la Ciutat de Nadal

03/12/2021 - 12:03 h

Nadal. Del 4 de desembre al 9 de gener es desplega un dispositiu especial per garantir la moibilitat, la seguretat i la convivència

Bus especial Nadal

Un passeig en bus per gaudir de la il·luminació nadalenca

03/12/2021 - 11:13 h

Nadal. El Barcelona Christmas Tour ofereix dues rutes diàries tots el dies de la setmana fins al 2 de gener, en un recorregut ampliat que arriba fins a les Glòries.

Perspectiva de la sala d'actes

Els pressupostos i els preus públics del 2022, informats favorablement pel Consell de Districte de Sant Martí

03/12/2021 - 09:43 h

participacio. La sala d'actes de la Seu del Districte va acollir una nova sessió del Consell amb presencialitat de totes les persones membres i les intervencions ciutadanes per videoconferència

Foto de grup de les persones premiades en la 6a edició del Premi Jove Còmic Sant Martí

El Premi Jove de Còmic Sant Martí distingeix obres que denuncien les violències masclistes

03/12/2021 - 09:33 h

Feminismes. L’espai Alchemika ha estat l’escenari de l’acte de lliurament de la 6a edició del certamen, celebrat el passat dilluns 29 de novembre, coincidint amb el 25N.

DSC_0214

Nova jornada de neteja del fons marí dels Bombers de Barcelona

02/12/2021 - 14:24 h

Seguretat i prevenció. Els bombers voluntaris han recollit dos contenidors de residus.

Us pot interessar

Webs d'interès