Districte deSant Martí

Parc de Diagonal Mar: nou refugi de biodiversitat

Esdevé un espai verd amb una vegetació naturalitzada, amb més diversitat i més abundància que afavoreix la presència de fauna amb l'objectiu de protegir-la. El parc de Diagonal Mar se suma així als altres dos refugis de biodiversitat que hi ha a Sant Martí: Ca l'Alier i la plaça de les Glòries.

Dinamitzem el comerç de proximitat amb ‘Li toca al barri’

Compra en recs en els comerços de la Verneda i la Pau o del Besòs i el Maresme i rep un 15% de bonificació per a la pròxima compra!

Impuls al consum de proximitat

El comerç més proper és un element representatiu de la ciutat, que afavoreix la cohesió social i la convivència del veïnat. La campanya "Compra a prop. Som comerç. Fem Barcelona" anima les barcelonines i els barcelonins a utilitzar la seva força de consum per contrarestar les conseqüències de la covid-19 en el sector.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Coneix les masies de Sant Martí

Publiquem una guia sobre els habitatges rurals que encara es conserven al nostre districte. Aquests edificis són un patrimoni cultural i arquitectònic valuós que cal conèixer i preservar.

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

En aquesta edició del desembre del 2020, a més d'actualitzar les dades, s'incorpora informació sobre els carrils i les parades per a bicicletes. En la guia, s‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

Consells Sectorials Sant Martí

Pròxims Consells Sectorials: de les Dones i d'Emergència Climàtica

14/04/2021 - 11:13 h

participació. El Consell de les Dones es desenvoluparà dimecres 19 de maig, a partir de les 18 h, i serà emès en directe per streaming a través del nostre canal YouTube.

Placa fotovoltaica Fòrum

Fi de l’estat d’alarma: quines mesures de prevenció de la covid-19 es mantenen?

07/05/2021 - 14:36 h

Covid-19. Diumenge, 9 de maig, finalitza l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat i es permet la mobilitat per entrar a Catalunya i sortir-ne.

181-006

Diagonal Mar, un espai de biodiversitat excepcional a la ciutat

16/05/2021 - 20:08 h

Ecologia i Medi Ambient. La privilegiada ubicació del parc de Diagonal i el seu inspirador disseny n'han fet un espai especialment atractiu per a les espècies animals, cosa que el nou espai de biodiversistat realça i amb el qual...

20210304_191431_resized_1

El Consell de Districte anuncia les persones guardonades a Sant Martí amb les Medalles d'Honor de Barcelona

14/05/2021 - 12:26 h

Participacio. També s'hi van fer públiques les persones i entitats que han estat distingides en els 58ns Premis Sant Martí, que corresponen a l'edició del 2020 que es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia

Foto agenda paraula

Festes de primavera a l’agenda de Sant Martí

14/05/2021 - 10:21 h

cultura i lleure. Les entitats de diversos barris del districte organitzen un munt d’activitats aprofitant l’arribada del bon temps: des de mostres de cultura popular fins a jornades de portes obertes.

fum de tabac als accessos escolarsornsEscolarsAcabades_EscolaDrFerranAlzina_0012

Quinze escoles amb entorns pacificats al districte a finals del 2022

13/05/2021 - 15:47 h

Urbanisme. Sant Martí pacificarà l'entorn de set centres educatius més: quatre escoles, dues escoles bressol i un centre d'educació especial.

cinema pere IV

L'antic cinema Pere IV es transformarà en un gran equipament de barri

12/05/2021 - 15:02 h

Pla de barris. S'hi construirà una biblioteca, un CAP i un auditori amb l'objectiu que al setembre de 2024 pugui entrar en servei tot l’equipament. És el projecte més rellevant del programa, que destina 13 milions d'euros al...

Nit dels museus

La Nit dels Museus amb la cultura segura

12/05/2021 - 12:32 h

cultura. A Sant Matí, hi participen set espais: Museu de Ciències Naturals, Museu del Disseny, Museu Can Framis, MUHBA Oliva Artés, Espai Subirachs, KBr Fundació Mapfre i la Torre de les Aigües del Besòs.

Us pot interessar

Webs d'interès