Districte deSant Martí

Pressupostos participatius: resultats

Un cop finalitzada la fase de votacions dels primers pressupostos participatius de Barcelona, ja pots consultar els set projectes escollits per la ciutadania als barris de Sant Martí. Aquest és el tercer districte amb més participació, amb prop de 8.000 votants.

Dinamitzem el comerç de proximitat amb ‘Li toca al barri’

Compra en recs en els comerços de la Verneda i la Pau o del Besòs i el Maresme i rep un 15% de bonificació per a la pròxima compra!

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre la campanya de vacunació i les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

En aquesta edició del desembre del 2020, a més d'actualitzar les dades, s'incorpora informació sobre els carrils i les parades per a bicicletes. En la guia, s‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

Coneix les masies de Sant Martí

Publiquem una guia sobre els habitatges rurals que encara es conserven al nostre districte. Aquests edificis són un patrimoni cultural i arquitectònic valuós que cal conèixer i preservar.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

clot

El Districte de Sant Martí reedita el Pla de Desenvolupament Econòmic per al període 2021-2023

22/07/2021 - 20:04 h

Promocio economica. El Consell de Districte va aprovar en la seva sessió de juliol el nou Pla de Desenvolupament Econòmic de Sant Martí, que vol contribuir a fer realitat projectes i accions per reactivar l'economia dels barris

bicitaxis, VMP, mobilitat, Guàrdia Urbana, GUB

La Guàrdia Urbana intensifica el control de bicitaxis

22/07/2021 - 16:10 h

Mobilitat i transports. El dispositiu es deplega aquest cap de setmana a Sant Martí i Ciutat Vella. L’objectiu és protegir els i les vianants, i fer complir la normativa per part de totes les persones usuàries de la via pública.

Sala d'estudi

Nova sala d’estudi puntual a la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner

22/07/2021 - 15:26 h

Educació i estudis. Durant l'agost la biblioteca està tancada per vacances però s'ofereix un espai amb accés WiFi i de consulta del fons bibliotecari.

Institut Moisès Broggi. Protegim les Escoles.

Pacificació dels entorns de l'Institut Moisès Broggi

22/07/2021 - 11:05 h

Urbanisme i infraestructures. L'actuació se centra en pacificar el tram del carrer de Sant Quintí situat davant del centre educatiu, així com ampliar el xamfrà a tocar del carrer de la Indústria.

CUESB, Centre d'urgències i emergències socials de Barcelona, serveis socials, emergències socials

Un dia amb l’equip d’emergències dels serveis socials de Barcelona

21/07/2021 - 15:16 h

Serveis Socials. El CUESB dona resposta de forma permanent a les emergències socials i també complementa la tasca dels centres de serveis socials.

VILAVEÏNA_CARRETÓ_SELECCIÓ (11)

La Vila Veïna de Provençals del Poblenou inicia el seu desplegament

21/07/2021 - 12:14 h

Serveis Socials. Aquest estiu, es recolliran les necessitats i propostes del veïnat al voltant de les cures per tal d'elaborar un pla d’acció.

Foto agenda cultural Sant Martí

Agenda Sant Martí: festivalet de circ i esport a l'aire lliure

21/07/2021 - 11:40 h

Cultura i lleure. L'últim cap de setmana de juliol arriba el Festivalet Sant Martí de circ i una nova caminada del cicle Barnatresc que recorrerà el litoral barceloní.

Us pot interessar

Webs d'interès