Districte deSant Martí

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Mesures a Barcelona contra la covid-19

La Generalitat de Catalunya ha emès una resolució que afecta diversos municipis de l’àrea metropolitana. Cal reduir les trobades socials i seguir mantenint les mesures de prevenció com el rentat de mans freqüent, la distància de seguretat i la mascareta.

Impuls al consum de proximitat

El comerç més proper és un element representatiu de la ciutat, que afavoreix la cohesió social i la convivència del veïnat. La campanya "Compra a prop. Som comerç. Fem Barcelona" anima les barcelonines i els barcelonins a utilitzar la seva força de consum per contrarestar les conseqüències de la covid-19 en el sector.

El regidor respon

El regidor de Sant Martí, David Escudé, va respondre dijous 28 de maig a les preguntes de la ciutadania.

Els barris de Sant Martí, des de casa

La plataforma decidim.barcelona posa al servei de totes i tots un punt de trobada per donar-nos suport, ajudar-nos i compartir. En aquest espai, hi ha tot d'iniciatives culturals, educatives, esportives i de cures que s’estan duent a terme als barris del districte.

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

L'edició del 2020 incorpora una trentena d'entrades i fa una actualització de les dades. A més, s'ha generat una segona guia organitzada per barris. S‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

Restauració, restaurant, bar, cafè, Barcelona

Mesures del primer tram de la nova desescalada

23/11/2020 - 13:17 h

Societat Dilluns, 23 de novembre, tornen a obrir els bars, els restaurants i els equipaments esportius i culturals.

25N-2020-destacada

Sant Martí, lliure de violències masclistes

11/11/2020 - 12:21 h

Societat El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Un cop més, diverses entitats i col•lectius del districte han organitzat diferents actes durant tot el mes per commemorar la data.

consell-barri_WEB2

Els Consells de Barri de Sant Martí, per videoconferència

26/10/2020 - 16:56 h

Entre novembre i desembre es convocaran tots els Consells de Barri de Sant Martí, que es podran seguir per streaming i en els quals el veïnat podrà plantejar preguntes a través del web Decidim.Barcelona

6 200930_GuiaBarcelonaComerc_osPostCovid_0034

Balanç de les mesures per impulsar l’economia després de la crisi de la covid-19

24/11/2020 - 10:17 h

Societat El Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica ha dissenyat un pla de quatre fases per a la reactivació de l’economia de la ciutat.

Us pot interessar

Webs d'interès