Districte deSant Martí

Pausa

Sant Martí Espigola

El dissabte 4 de febrer es durà a terme una nova collita de taronges amargues als barris de la Verneda i la Pau i de Sant Martí de Provençals per elaborar-hi melmelada en una iniciativa de foment de l’aprofitament alimentari. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia.

Audiència Pública

La primera Audiència Pública del 2023 a Sant Martí se celebra dijous 2 de febrer a partir de les 18 h i es podrà seguir en directe a través del canal YouTube del Districte. Les persones interessades a participar-hi poden intervenir-hi de forma presencial o per videoconferència.

Nova oportunitat per participar en el Premi Jove de Còmic Sant Martí!

Si tens fins a vint-i-cinc anys, vius, estudies o treballes a Barcelona i t'agrada crear còmics, tens fins al 17 d'abril per inscriure't al concurs.

Vila Veïna de Provençals del Poblenou

Des d’aquest espai ubicat al Casal Ca l’Isidret s’ofereixen recursos i serveis gratuïts de proximitat per cuidar d’altres persones i també per a ser cuidat. A més, també s’ofereixen activitats periòdiques entorn les cures dirigides especialment a famílies amb infants i gent gran.  

Comerços, mercats i restaurants amb cara i ulls

Sant Martí ofereix un comerç local de qualitat gràcies a la professionalitat i dedicació dels seus comerciants, paradistes i restauradors. Una nova campanya ho posa en valor.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

AudienciaPublicaFb1200x628

Convocada l'Audiència Pública Sant Martí, màxim òrgan de participació ciutadana

18/01/2023 - 10:33 h

Participació. Se celebra dijous 2 de febrer a partir de les 18 h i es podrà seguir en directe a través del canal YouTube del Districte.

CB FB

La participació als barris de Sant Martí, a través dels Consells de Barri

16/01/2023 - 12:06 h

Participació. El Districte promou noves sessions d’aquests òrgans de participació territorials, amb la possibilitat d’intervenir-hi presencialment i per videoconferència.

Consells Sectorials Sant Martí

La participació veïnal i associativa, a través dels Consells Sectorials

05/01/2023 - 12:11 h

Participació. Al febrer, se celebren dues noves sessions temàtiques: el Consell de Cultura el dimarts 14 i el Consell de les Dones el dimecres 22.

bdc-logo-2023

El circuit Barcelona Districte Cultural arriba a la 13a edició

30/01/2023 - 17:15 h

cultura i lleure. La nova temporada presenta una trentena de funcions als espais habituals de Sant Martí.

629309a5c7cbb

La Biblioteca Gabriel García Márquez obté el Premi Ciutat de Barcelona d'Arquitectura

28/01/2023 - 17:10 h

Lleure i cultrua. L'estudi Suma Arquitectura ha rebut la màxima distinció de Barcelona pel disseny d'un l'equipament que està cridat a convertir-se en el punt de trobada de la ciutadania a Sant Martí de Provençals

2._Pont_de_la_vaca_Nou_Barris-1-760x428

El traçat i la memòria del Rec Comtal, a l'abast de tothom

28/01/2023 - 16:12 h

urbanisme i infraestructures. La mil·lenària sèquia que ha transportat aigua des de la deu de Montcada a la Barcelona medieval, travessa el Clot i el Camp del Camp de l'Arpa de cap a cap

Glòries manteniment del verd

Els barris de Sant Martí preparen el verd per a la primavera

27/01/2023 - 22:38 h

Medi ambient. Els espais verds dels barris de Sant Martí comencen a adequar-se durant el primer trimestre per rebre la primavera en les millors condicions biològiques possibles

Via Trajana urbanització - PROJECTE OBRES FOTO 1b DEFORMADA

Les millores a Via Trajana continuen amb una nova fase de la reurbanització

27/01/2023 - 19:10 h

Urbanisme i infraestructures. El projecte actual preveu la incorporació de diversos elements que persegueixen l'objectiu de fer d'aquesta rellevant via de la Verneda i la Pau un punt de trobada veïnal i de convivència entre les...

Us pot interessar

Webs d'interès