Districte deSant Martí

Pausa

Al març, celebrem a Sant Martí el Dia de les Dones

Districte, entitats i equipaments hem organitzat una setantena d'activitats per commemorar el 8M, d'entre les quals destaquen diversos actes relacionats amb la feminització dels noms dels carrers i places de Sant Martí.

Nova oportunitat per participar en el Premi Jove de Còmic Sant Martí!

Si tens fins a vint-i-cinc anys, vius, estudies o treballes a Barcelona i t'agrada crear còmics, tens fins al 17 d'abril per inscriure't al concurs.

Vila Veïna de Provençals del Poblenou

Des d’aquest espai ubicat al Casal Ca l’Isidret s’ofereixen recursos i serveis gratuïts de proximitat per cuidar d’altres persones i també per a ser cuidat. A més, també s’ofereixen activitats periòdiques entorn les cures dirigides especialment a famílies amb infants i gent gran.  

Comerços, mercats i restaurants amb cara i ulls

Sant Martí ofereix un comerç local de qualitat gràcies a la professionalitat i dedicació dels seus comerciants, paradistes i restauradors. Una nova campanya ho posa en valor.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

CB FB

La participació als barris de Sant Martí, a través dels Consells de Barri

16/01/2023 - 12:06 h

Participació. El Districte promou noves sessions d’aquests òrgans de participació territorials, amb la possibilitat d’intervenir-hi presencialment i de manera telemàtica.

Grafisme de la sessió informativa de la Junta Arbitral de Consum de Barcelona

La Junta Arbitral de Consum de Barcelona es presenta als barris de Sant Martí

19/03/2023 - 13:21 h

comerç i mercats. Una sessió informativa posarà a l'abast de tothom les funcions i els mecanismes de defensa que tota la ciutadania disposa en matèria de consum davant qualsevol fet sensible de ser arbitrat

Regeneració urbana BANER

El Programa de Regeneració Urbana avança a la Pau i al Besòs i el Maresme

18/03/2023 - 22:49 h

habitatge. Programades dues sessions informatives, la 1a a la Pau i la 2a al Besòs i el Maresme, per exposar els avenços de les actuacions dutes a terme i el calendari de futur

Estiu al Barri del Besòs i el Maresme

Promoció de la cultura i del turisme de qualitat a través de l’impost turístic

17/03/2023 - 12:58 h

Turisme i cultura. A Sant Martí, l’impost finançarà el programa 'Cultura a l’espai públic' que es desplega al barri del Besòs i el Maresme, el festival Llum BCN i la renovació dels lavabos de les platges de la Nova Icària i del...

índex

Primer concurs de microrelats de Radars

17/03/2023 - 09:58 h

cultura i lleure. La temàtica gira entorn la vellesa i el termini de presentació d'obres està obert fins al 3 d'abril inclòs.

IMG_1047

Es retiren els blocs de formigó de les terrasses dels bars i restaurants

16/03/2023 - 14:02 h

Urbanisme i infraestructures. A l'abril s'hauran tret els elements provisionals instal·lats per delimitar les terrasses temporals i s’hauran instal·lat les plataformes en calçada que es mantindran.

gamebcn

Palo Alto torna a acollir el programa d'incubació de videojocs GameBCN

16/03/2023 - 13:35 h

Indústries creatives. El Centre de Producció Artística i Cultural Palo Alto treballa per convertir-se en un pol empresarial d’indústries creatives.

Pla de barris - Vozes

El Pla de barris té un impacte positiu en el 65% del veïnat

16/03/2023 - 10:32 h

Pla de barris. Gairebé 250.000 persones s’han vist afavorides pel programa als barris on s’ha desenvolupat, entre els quals la Verneda i la Pau, i el Besòs i el Maresme.

Us pot interessar

Webs d'interès