Districte deSant Martí

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Mesures a Barcelona contra la covid-19

La Generalitat de Catalunya ha emès una resolució que afecta diversos municipis de l’àrea metropolitana. Cal reduir les trobades socials i seguir mantenint les mesures de prevenció com el rentat de mans freqüent, la distància de seguretat i la mascareta.

Impuls al consum de proximitat

El comerç més proper és un element representatiu de la ciutat, que afavoreix la cohesió social i la convivència del veïnat. La campanya "Compra a prop. Som comerç. Fem Barcelona" anima les barcelonines i els barcelonins a utilitzar la seva força de consum per contrarestar les conseqüències de la covid-19 en el sector.

El regidor respon

El regidor de Sant Martí, David Escudé, va respondre dijous 28 de maig a les preguntes de la ciutadania.

Els barris de Sant Martí, des de casa

La plataforma decidim.barcelona posa al servei de totes i tots un punt de trobada per donar-nos suport, ajudar-nos i compartir. En aquest espai, hi ha tot d'iniciatives culturals, educatives, esportives i de cures que s’estan duent a terme als barris del districte.

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

L'edició del 2020 incorpora una trentena d'entrades i fa una actualització de les dades. A més, s'ha generat una segona guia organitzada per barris. S‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

DESACTIVAT Avís preventiu contaminació PM10

Desactivat l’avís preventiu de contaminació per PM10

24/10/2020 - 11:51 h

Les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica han registrat una disminució dels nivells de partícules en suspensió (PM10) que permet desactivar l’avís.

ACTIVACIO-avis-preventiu

Activat l’avís preventiu de contaminació per PM10

23/10/2020 - 11:29 h

Societat La lleugera millora de la qualitat de l’aire per la davallada de les partícules en suspensió ha permès que es desactivi l’episodi de contaminació

Contaminació 2

Reduir la contaminació evitaria unes mil morts l'any a la ciutat

23/10/2020 - 08:53 h

Societat La contaminació afecta la salut de les persones, i ara podem quantificar-ho en detall gràcies a l'estudi més exhaustiu fet fins ara per l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

Sense títol

L’espai situat al c. Llacuna 31, inicia el seu procés per al gaudi ciutadà

22/10/2020 - 14:47 h

Aviat tindrà lloc un taller col·laboratiu en què les entitats i col·lectius vinculats amb aquest espai en els darrers temps podran exposar les seves propostes pel que fa al seu ús i gestió en el futur, així com en els elements de memòria històrica

Us pot interessar

Webs d'interès