Districte deSant Martí

Pausa

Al març, celebrem a Sant Martí el Dia de les Dones

Districte, entitats i equipaments hem organitzat una setantena d'activitats per commemorar el 8M, d'entre les quals destaquen diversos actes relacionats amb la feminització dels noms dels carrers i places de Sant Martí.

Nova oportunitat per participar en el Premi Jove de Còmic Sant Martí!

Si tens fins a vint-i-cinc anys, vius, estudies o treballes a Barcelona i t'agrada crear còmics, tens fins al 17 d'abril per inscriure't al concurs.

Vila Veïna de Provençals del Poblenou

Des d’aquest espai ubicat al Casal Ca l’Isidret s’ofereixen recursos i serveis gratuïts de proximitat per cuidar d’altres persones i també per a ser cuidat. A més, també s’ofereixen activitats periòdiques entorn les cures dirigides especialment a famílies amb infants i gent gran.  

Comerços, mercats i restaurants amb cara i ulls

Sant Martí ofereix un comerç local de qualitat gràcies a la professionalitat i dedicació dels seus comerciants, paradistes i restauradors. Una nova campanya ho posa en valor.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

CB FB

La participació als barris de Sant Martí, a través dels Consells de Barri

16/01/2023 - 12:06 h

Participació. El Districte promou noves sessions d’aquests òrgans de participació territorials, amb la possibilitat d’intervenir-hi presencialment i de manera telemàtica.

6b805558-5f6c-465b-bed3-2b23014b089b

El CEM Can Felipa, pioner en implantar un pioner sistema anti-ofegament

23/03/2023 - 14:59 h

Seguretat i Prevenció. El centre esportiu municipal compta amb un innovador sistema per millorar la seguretat dels usuaris i usuàries de la piscina i proporcionar dades en temps real sobre les sessions d'entrenament a l'aigua.

Tallers de primavera

Inscripcions als tallers de primavera dels equipaments de Sant Martí

23/03/2023 - 12:21 h

lleure. Els Centres Cívics, Casals de Barri i Casals de Gent Gran organitzen nous tallers i activitats entre abril i juny de 2023.

1920X1080 (biblioteques horitzontal)

El mes del Ramadà a Sant Martí

23/03/2023 - 10:08 h

Religió. Durant trenta dies, les comunitats musulmanes de tot el món comencen un període de recolliment per complir amb el quart pilar de l’islam.

passeig de la mar bella

Pas endavant per revitalitzar el passeig de la Mar Bella

22/03/2023 - 14:13 h

Urbanisme i infraestructures. S’ha aprovat inicialment el projecte per remodelar-ne el tram central, omplir-lo de vida i adaptar-lo al canvi climàtic.

AR-DE

Cap de setmana artístic al Poblenou amb el circuit AR-DE

22/03/2023 - 12:03 h

cultura i lleure. Visita de franc diversos espais del districte creatiu de Barcelona i coneix de primera mà el treball d’artistes nacionals i internacionals.

V.3 Bombers detector de fums twitter

Prevenir perills a casa amb els detectors de fum

21/03/2023 - 13:59 h

Seguretat i Prevenció. Els Bombers de Barcelona han posat en marxa una campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància d’instal·lar aquests aparells.

Joves de Barcelona

Tot el que necessiteu, a Joves de Barcelona

21/03/2023 - 12:47 h

Adolescència i joventut. Nou impuls per donar a conèixer els serveis municipals a disposició de les persones de 12 a 35 anys.

Us pot interessar

Webs d'interès