Districte deSant Martí

Pausa

Convocatòria Premi Jove Còmic Sant Martí

Si tens fins a 25 anys i t’agrada dibuixar còmics, presenta la teva obra sobre la prevenció i l’erradicació de la violència masclista abans del 2 de novembre.

Mapa de vies ciclables

La nova guia inclou un plànol detallat del districte, a més de normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

La Pionera arriba al Poblenou

Nou espai a l’aire lliure al Poblenou que promou la cooperació entre persones i projectes. Un espai d’oportunitats per a persones emprenedores i nous projectes d’innovació socioeconòmica.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

La Pionera d'Escena Poblenou

17/10/2018 - 12:29 h

Cultura i lleure. Diumenge, 21 d'octubre, a Can Felipa, hi haurà parades d'iniciatives emprenedores i gastronòmiques, així com concerts.

L'Ateneu Popular La Flor de Maig està d'estrena!

17/10/2018 - 10:24 h

Cultura i lleure. El dissabte 20 d'octubre es fa la festa d'inauguració de l'històric edific del Poblenou, amb activitats populars ben variades

Tres colors per informar de la qualitat de l'aire i els episodis de contaminació

16/10/2018 - 19:45 h

Contaminació. Les imatges i les icones per informar i donar consells sobre els avisos seran comunes per a l'Ajuntament, l'AMB i la Generalitat.

Tot a punt per celebrar la Castanyada a Sant Martí!

16/10/2018 - 11:32 h

Tradició. Durant la segona quinzena d'octubre gaudeix de les castanyes i els panellets però també de rutes, concerts i tallers temàtics!

Agenda

Biennal de Pensament

Debats. La primera edició d’aquest esdeveniment cultural se celebrarà del 15 al 21 d’octubre, amb activitats a tots els districtes de la ciutat.

Quan:
Del 15/10/2018 al 21/10/2018
On:
Diferents espais de la ciutat

“Dissenyes o treballes?”

Exposicions. “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003” és la nova exposició del Museu del Disseny.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu del Disseny de Barcelona

"Planeta Vida"

“Planeta Vida” interpreta la Terra actual com a resultat de la interacció entre els ambients químic i físic del planeta i els éssers vius.

Quan:
Acte Permanent
On:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Activa’t als parcs de Barcelona!

Durant tot l’any els parcs de la ciutat ofereixen activitats esportives a l’aire lliure, com ara tai-txi, txi-kung, caminades i exercicis de memòria.

Quan:
Acte Permanent
On:
Parc de la Ciutadella

Us pot interessar

Webs d'interès