Districte deSant Martí

Pausa

Vine a celebrar la transformació del Port Olímpic!

En el marc del Dissabte Blau, el pròxim 30 de setembre al matí el Port Olímpic acollirà una jornada gratuïta amb activitats, espectacles musicals i tallers per a tota la família.

S'activa el Pla Endreça

Es vol posar ordre a l’espai públic i donar resposta a les necessitats de millora de la ciutat. El pla inclou diferents actuacions pel que fa a la neteja, el manteniment del mobiliari urbà, la reducció de les conductes incíviques i l'acompanyament de les persones vulnerables.

Comerços, mercats i restaurants amb cara i ulls

Sant Martí ofereix un comerç local de qualitat gràcies a la professionalitat i dedicació dels seus comerciants, paradistes i restauradors. La campanya "Amb cara i ulls" ho posa en valor.

Vila Veïna a Sant Martí

El districte compta amb tres espais Vila Veïna des d'on rebre informació sobre els recursos i els serveis de proximitat per a cuidar i ser cuidat: la biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert, el Casal de Barri del Maresme i el Casal Ca l'Isidret.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

Pla-Endreça

Amb el Pla Endreça, anem per feina!

26/07/2023 - 15:10 h

Espai públic. Es faran obres de millora a diversos espais verds de la ciutat, entre els quals hi ha el parc del Clot i les granges de Can Cadena.

Consell-de-Districte-de-Sant-Martí-20230928-FOTO-8

El Consell de Districte aprova el cartipàs del nou mandat

29/09/2023 - 12:09 h

Participació. La configuració del nou cartipàs obre la dinàmica de govern del nou mandat, un document que es va aprovar en una sessió que també va destacar per l'elecció de la consellera Lourdes Arrando com a vicepresidenta del...

Festival-Relllisquín

3a edició del festival de cinema Rellisquín

28/09/2023 - 13:39 h

cultura i lleure. Està especialitzat en la projecció de films de temàtica històrica o de crítica social que no tenen cabuda a les sales de cinema convencionals.

Temporada_Platges

L'estacionament regulat de la zona de platges finalitza la temporada

28/09/2023 - 12:10 h

mobilitat i transports. El dia 1 d'octubre finalitza la regulació especial de places d'estacionament regulat a la zona de platges del districte.

Sant-Martí-en-femení

Nova temporada del cicle Sant Martí en femení

28/09/2023 - 12:08 h

cultura i feminismes. Des de la música fins a les arts escèniques o la dansa, aquest programa promociona la presència de dones diverses a dalt dels escenaris.

Sound de Secà

El Dissabte Blau celebra la transformació del Port Olímpic

27/09/2023 - 16:44 h

cultura i lleure. El 30 de setembre s’inaugura el nou accés del moll de Mestral.

Habitatge_industrialitzat-Marroc (5)

Nou bloc d'habitatges de producció industrial al carrer del Marroc

27/09/2023 - 13:10 h

Habitatge. El bloc de 8 plantes i 45 habitatges públics de producció industrialitzada s'ha aixecat en 4 setmanes al barri del Besòs i el Maresme.

Agenda-Sant-Martí

Dissabte Blau a l’agenda de Sant Martí

27/09/2023 - 12:18 h

cultura i lleure. La nova temporada del cicle Sant Martí en femení, que té per finalitat fer visibles els projectes desenvolupats per dones en l’àmbit de la cultura, comença dijous 5 d’octubre a la sala La Pau.

Us pot interessar

Webs d'interès