Districte deSant Martí

Pausa

Convocat un nou Consell de Districte

Tindrà lloc dijous 7 de juliol a les 17.30 h a la sala d'actes de la Seu del Districte. Es podrà seguir de manera presencial i també a través del canal YouTube. Per intervenir-hi, cal emplenar una sol·licitud que està disponible fins dimecres 6 de juliol.

Guia de serveis i equipaments de Sant Martí

Hem reeditat la guia de serveis i equipaments dels barris del districte de Sant Martí per incorporar-hi totes les novetats, sobretot en relació a la mobilitat sostenible. A més, hi trobareu informació actualitzada sobre temàtiques divereses: cultura, educació, esports, salut... Descobriu-la! 

Compra a prop: impuls al comerç de barri

Posem en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, i destaquem el paper clau dels comerços dels productes de primera necessitat durant la pandèmia.

Pressupostos participatius: resultats

Un cop finalitzada la fase de votacions dels primers pressupostos participatius de Barcelona, ja pots consultar els set projectes escollits per la ciutadania als barris de Sant Martí. Aquest és el tercer districte amb més participació, amb prop de 8.000 votants.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

consell-barri_WEB2

Primeres sessions dels Consells de Barri del 2022

07/03/2022 - 12:52 h

Participació. Les sessions tindran lloc als 10 barris entre 16 de març i el 13 de juliol

Festival Mecal Air als jardins d'Elisava

Cinema d’estiu amb Mecal Air

06/07/2022 - 11:08 h

cultura i lleure. El festival d’animació i curtmetratges de Barcelona presenta films de diferents gèneres: comèdia, ciència-ficció o LGTBI.

Lectura dramatitzada al parc del Centre del Poblenou

Lectures d’estiu al parc del Centre del Poblenou

06/07/2022 - 10:38 h

cultura. Els i les intèrprets llegiran textos que tracten temes com l’amor, el matrimoni o el màrqueting, entre altres. L’accés és lliure.

La Regadora 2022

Vespres d’humor al Besòs i el Maresme amb La Regadora!

06/07/2022 - 09:47 h

cultura i lleure. Quatre espectacles familiars gratuïts per compartir riures els vespres de juliol.

Imatge de la campanya de comerç

"Amb cara i ulls", nova campanya per posar en valor el comerç de proximitat

05/07/2022 - 14:57 h

Comerç i mercats. L'acció comunicativa s'allargarà tot el mes de juliol per tal de posar en valor la importància de comerciants i restauradors en fer del comerç de la ciutat un model d’èxit.

Mobilitat Sostenible

Preparatius de la Setmana Europea de la Mobilitat

05/07/2022 - 09:47 h

Medi ambient i sostenibilitat. L’Ajuntament, les entitats i les associacions de Barcelona ultimen un programa d’activitats amb l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible i segura.

Pantalla Barcelona

Pantalla Barcelona a la fresca!

04/07/2022 - 20:24 h

cultura i lleure. L’exterior del Centre Cívic Sant Martí acull la projecció de quatre pel·lícules, tots els dimarts del 28 de juny al 19 de juliol. L’entrada és gratuïta i no cal reserva.

Jardins de Ca l'Aranyó. Fotografia de @arasanz

Clown i lectures d’estiu a l’agenda de Sant Martí

04/07/2022 - 13:23 h

cultura i lleure. Aquest mes de juliol, arriba al Besòs i el Maresme una nova edició del festivalet de clown La Regadora i la Sala Beckett ofereix un seguit de lectures dramatitzades al parc del Centre del Poblenou.

Us pot interessar

Webs d'interès