Districte deSant Martí

Pressupostos participatius: votació final

Del 10 al 20 de juny, el veïnat de la ciutat decidirà com s’inverteix una part del pressupost municipal als barris. A Sant Martí hi ha 18 projectes d'inversió finalistes i un pressupost màxim de 3,6 milions d'euros. Les votacions són telemàtiques a través del decidim.barcelona.

Parc de Diagonal Mar: nou refugi de biodiversitat

Esdevé un espai verd amb una vegetació naturalitzada, amb més diversitat i més abundància que afavoreix la presència de fauna amb l'objectiu de protegir-la. El parc de Diagonal Mar se suma així als altres dos refugis de biodiversitat que hi ha a Sant Martí: Ca l'Alier i la plaça de les Glòries.

Dinamitzem el comerç de proximitat amb ‘Li toca al barri’

Compra en recs en els comerços de la Verneda i la Pau o del Besòs i el Maresme i rep un 15% de bonificació per a la pròxima compra!

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

Coneix les masies de Sant Martí

Publiquem una guia sobre els habitatges rurals que encara es conserven al nostre districte. Aquests edificis són un patrimoni cultural i arquitectònic valuós que cal conèixer i preservar.

Nova guia de serveis i equipaments de Sant Martí

En aquesta edició del desembre del 2020, a més d'actualitzar les dades, s'incorpora informació sobre els carrils i les parades per a bicicletes. En la guia, s‘hi pot trobar informació sobre tota mena d’equipaments públics i serveis: cultura, educació, esports, salut... Consulta-la!

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Butlletí de Sant Martí

Si vols rebre informació sobre tot el que passa al districte de Sant Martí, inscriu-te al nostre butlletí electrònic! Hi trobaràs notícies, informació de servei i una àmplia agenda d'activitats culturals.

Notícies

àrea de jocs al carrer sancho de ávila

Mesures de prevenció de la covid-19

07/05/2021 - 14:36 h

Covid-19. Des del 4 de juny hi ha novetats en les trobades, la restauració, el comerç, l’activitat esportiva i la cultura.

Pressupostos participatius - baner votació

Els pressupostos participatius arriben a la fase de votació

06/06/2021 - 09:34 h

Participació. Del 10 al 20 de juny, el veïnat podrà votar per decidir com invertir 3,6 milions d'euros del pressupost municipal a Sant Martí.

* Cobertes_2

Nova fase d’ampliació de l’Hospital del Mar

15/06/2021 - 10:20 h

Sanitat i salut. El nou edifici de sis plantes entrarà en servei a mitjans de l'any 2024.

Pl la Pau

Jornades socioculturals a la plaça de la Pau

14/06/2021 - 13:08 h

cultura i lleure. Una altra entitat de Sant Martí que surt al carrer és l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Pau, aquest cap de setmana, amb diverses activitats que emulen la Festa Major d’anys anteriors.

MarComençaAqui CAMP ARPA- Valencia Rogent

El mar comença, també, als barris de Sant Martí

12/06/2021 - 17:26 h

Ecologia i Medi Ambient. La campanya 'Aquí comença el mar' de l'Ajuntament de Barcelona ha rebut el guardó a la millor acció en la categoria d'administració i organització pública dels premis European Week for Waste Reduction 2020

besos

El Mercat del Besòs es renova

10/06/2021 - 15:57 h

Mercats. Durant els propers mesos s'hi remodelaran els accessos, la logística i la coberta.

autobús H16 punt de recàrrega

Pas endavant per aconseguir una flota de busos cent per cent sostenible el 2024

10/06/2021 - 15:07 h

Mobilitat i transports. L'H16, que travessa la ciutat, serà la primera línia urbana d'alta demanda de l'Estat amb el cent per cent dels autobusos elèctrics.

diagonal-render-1-1024x614

Les obres d’urbanització per ampliar el tramvia de les Glòries a Verdaguer començaran a la tardor

10/06/2021 - 12:13 h

Urbanisme i infraestructures. S’han licitats els primers quatre lots dels treballs de la connexió tramviària que millorarà la xarxa de transport públic de la ciutat i l’àrea metropolitana.

Us pot interessar

Webs d'interès