Pregó dels Infants
Àrea de jocs de Les Glòries
Escola Bressol Poblenou
Escola Bressol Poblenou
Escola Bressol Poblenou
Pregó dels infants
Jardins Dolors Canals

Els barris de Sant Martí ofereixen a tot el seu veïnat un gran ventall de programes i serveis municipals per gaudir de jocs i del lleure infantil i fer compatibles l’aprenentatge i el benestar familiar.

Una bona part de les propostes destinades especialment a aquest segment tan rellevant de la societat barcelonina es presenten des dels diferents espais de la xarxa d’equipaments i serveis infantils del Districte de Sant Martí, entre els quals hi ha casals infantils, ludoteques i espais familiars.

A través d’una programació actualitzada i periòdica d’activitats de tota mena, s'ofereix l’oportunitat de crear vincles, formar-se, intercanviar experiències i vincular-se al barri.

Permanentment, el consistori impulsa programes i serveis municipals destinats a la més menuda infància, tots plegats accessibles des d’aquest espai web.

Notícies

Volem decidir

El projecte "Volem Decidir!" fomenta la participació infantil a Barcelona

15/04/2024 - 16:30 h

participació. El procés participatiu entra en la fase de les àgores, una sessió de les quals tindrà lloc a Sant Martí, per la qual els infants i joves determinaran presencialment les propostes més interessants

joc_0_99_1

Nova temporada de l’Espai de Joc 0-99 a la Clariana de Glòries

12/04/2024 - 10:37 h

Societat. Els dissabtes i diumenges, aquest servei municipal presta material lúdic per poder gaudir del joc a l’aire lliure amb taules, cadires, para-sols i racons adaptats, amb propostes per a totes les edats.

Juguem-a-les-places

Tornem a jugar a les places!

11/04/2024 - 10:15 h

Infància i joventut. Els equipaments infantils de Sant Martí dinamitzen activitats lúdiques a les places i altres espais públics dels barris dirigides a infants fins als 12 anys.

pantalles-1

Es destinen sis milions d’euros per promoure l’ús saludable de les pantalles en infants i adolescents

10/04/2024 - 13:07 h

Infància i adolescència. L’Ajuntament de Barcelona impulsa una nova Mesura de Govern per millorar la relació d'infants i joves amb l’ús de les tecnologies digitals.

Et pot interessar

Equipaments infantils

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Webs d'interès